Όταν ο Μario Testino φωτογραφίζει τη γυμνή Kate Moss

Τα 60 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο Περουβιανός φωτογράφος και εμείς θυμόμαστε τις πιο sexy πόζες της μούσας του, μπροστά στον φακό...
Όταν ο Μario Testino φωτογραφίζει τη γυμνή Kate Moss



Ο Mario Testino είναι ο φωτογράφος που ανέδειξε πολλά super model και σήμερα γιορτάζει τα 60 χρόνια ζωής. Η Kate Moss είναι η μούσα του και μέσα από τον φακό του ανάδειξε όλο το sexiness της! Ένας πραγματικός θρύλος της φωτογραφίας…

Έχοντας δουλέψει για λογαριασμό του Vogue, του Vanity Fair και του οίκου Gucci, ο Τestino αποτελεί ένα θρύλο στο χώρο της μόδας. Κάθε του φωτογραφία εκτός από sexy αναδεικνύει στοιχεία που κανείς άλλος δεν μπορεί να διακρίνει παρά μόνο ο Περουβιανός.

Στον φωτογραφικό του φακό έχουν ποζάρει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, αλλά και μερικές από τις ισχυρότερες. Πριγκίπισσα Diana, Margaret Thatcher, Kate Middleton, Adriana Lima, Cameron Diaz, Kate Winslet, Marion Cotillard, Gisele, Kim Basinger, Gwyneth Paltrow και δεκάδες ακόμη διάσημες κυρίες φωτογραφήθηκαν από τον 60χρονο, πλέον, φωτογράφο.

Η μούσα του, ωστόσο, ήταν και παραμένει η Kate Moss! To 40χρονο super model δεν χάνει ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Mario Testino όπου βρεθεί, τονίζοντας πως είναι για εκείνη κάτι παραπάνω από μέντορας της.

Και το αποτέλεσμα όποτε συνεργάζονται; Εξαιρετικό και sexy! Δεν συμφωνείτε;