Χρόνια πολλά Mario Testino!

Ο διάσημος φωτογράφος έχει γενέθλια και η Vogue τα γιορτάζει με ένα #TBT αφιέρωμα
Χρόνια πολλά Mario Testino!



Ο διάσημος φωτογράφος γίνεται σήμερα 60 ετών και η Vogue του ετοίμασε ένα μοναδικό δώρο. Βλέπεις, ο Mario Testino συμπλήρωσε 60 φωτογραφίσεις εξωφύλλου στη βρετανική έκδοση του γνωστού περιοδικού –όσες και η ηλικία του δηλαδή- και η Vogue αποφάσισε να το γιορτάσει παρουσιάζοντας τις ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες δημιουργήθηκαν με τη συμβολή του γνωστού φωτογράφου για την tablet έκδοση του περιοδικού.

#1

Η Cara Delevingne φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Μαρτίου, 2013, μόλις είχε ανακηρυχθεί μοντέλο της χρονιάς. Ο Testino φωτογράφισε το νεαρό μοντέλο λίγο πριν γίνει το πιο διάσημο και κατακτήσει τον κόσμο. Το styling είναι της Lucinda Chambers.

#2

Η πανέμορφη Gisele Bundchen φωτογραφήθηκε από τον Mario Testino το Δεκέμβριο του 2011. Το θέμα του τεύχους ήταν γιορτινό και στο βίντεο θα δεις την Gisele να χορεύει πίσω από ένα μπουκέτο από μπαλόνια.

 

#3

Με τίτλο «η ανερχόμενη Αφροδίτη», ο Mario φωτογράφησε τον Ιούνιο του 2013 την sexy Kate Upton. Σε προειδοποιούμε ότι δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

#4

Ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του Testino –το άλλο είναι η Naomi Campbell- η Kate Moss στο τεύχος της Vogue για τον Μάιο του 2013. Ένα super model εν ώρα εργασίας.