Χαμός στη showbiz! Τα ροζ εσώρουχα της Ελένης Μενεγάκη, το ντέρτι του Απόστολου Γκλέτσου και το ντεκολτέ της Τόνιας Σωτηροπούλου

Ποιος διάσημος τραγουδιστής είπε «είσαι τέρμα βλαμμένη»;
Χαμός στη showbiz! Τα ροζ εσώρουχα της Ελένης Μενεγάκη, το ντέρτι του Απόστολου Γκλέτσου και το ντεκολτέ της Τόνιας Σωτηροπούλου



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Τα ροζ εσώρουχα της Ελένης Μενεγάκη 

Δεν έκανε σωστούς υπολογισμούς η Ελένη Μενεγάκη όταν αποφάσισε σήμερα το πρωί να φορέσει μία ολόσωμη μπλε φόρμα με διαφανείς λεπτομέρειες. Οι τηλεθεατές είδαν κατά λάθος τα ροζ εσώρουχά της και ιδού η απόδειξη. 

O Απόστολος Γκλέτσος μεράκλωσε

Αν υπήρχε βραβείο για το μεγαλύτερο νταλκά θα του το δίναμε. Ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Στην Υγεία Μας ρε παιδιά» αναποδογύρισε το τραπέζι ,ενώ χόρεψε ένα βαρύ ζειμπέκικο. Δες τα βίντεο που έγιναν viral. 

Στέλιος Ρόκκος: Είσαι τέρμα βλαμμένη; 

Σαν μια οικογένεια είναι οι θαμώνες του μαγαζιού «Αυτοκίνηση» που πηγαίνουν να απολαύσουν τον Στέλιο Ρόκκο.  Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, μία κοπέλα που ήταν δασκάλα πιλάτες ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να δένει τον τραγουδιστή με λάστιχα και εκείνος απευθυνόμενος σε άλλη κοπέλα της παρέας είπε το εξής: «Εσύ είσαι τέρμα βλαμμένη! Την άφησες να μου κάνει αυτό το πράγμα;».

Το ντεκολτέ της Τόνιας Σωτηροπούλου

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της ταινίας «Spectre» το πρώην κορίτσι του James Bond, η Ελληνίδα καλλονή Tόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός εντυπωσίασε με το φόρεμα των σχεδιαστών MI-RO και το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ.   

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παντρεύεται στα 80 του

Τι και αν είναι 80 ετών; Ο Φώτης Μεταξόπουλος ετοιμάζεται να παντρευτεί για τέταρτη φορά, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Espresso. O διάσημος χορογράφος και χορευτής έχει εδώ και 12 χρόνια σχέση με τη χορεύτρια και ηθοποιό Σοφία Τρανά και ανέφερε τα εξής:  «Ναι, και τώρα πάω για τον τέταρτο γάμο, αλλά το σκέφτομαι. Άλλωστε μικροί είμαστε ακόμη (γέλια)...».

Δες ΕΔΩ πόσο κάνει το μεταλλιζέ φόρεμα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη στην έξοδό της.