Ελένη Μενεγάκη : To μεταλλιζέ φόρεμα που επέλεξε στην έξοδο της, στοιχίζει μόλις 30 ευρώ

Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρεις και πως θα το αποκτήσεις και εσύ...
Ελένη Μενεγάκη : To μεταλλιζέ φόρεμα που επέλεξε στην έξοδο της, στοιχίζει μόλις 30 ευρώ



Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, βρέθηκαν με την υπόλοιπη παρέα τους, στο νυχτερινό κέντρο Club22 για να διασκεδάσουν με τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου και την Αγγελικής Ηλιάδη. Μετά από 3 χρόνια, η Ελένη βγήκε ξανά στην βραδινή Αθήνα και διασκέδασε στα μπουζούκια ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Φυσικά έγινε πρώτη είδηση, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν κάθε στιγμή του ερωτευμένου ζευγαριού.

Εμείς σαν γυναίκες που είμαστε, αμέσως εστιάσαμε στο τι επέλεξε να φορέσει η Ελένη, την συγκεκριμένη βραδιά. Η παρουσιάστρια που λατρεύει τα λαμπερά ρούχα, φόρεσε ένα μαύρο μεταλλιζέ μίντι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, το οποίο τόνισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την θηλυκή σιλουέτα της.

 Το συγκεκριμένο φόρεμα το βρήκαμε και δεν θα πιστέψεις ότι στοιχίζει μόλις 30 ευρώ. Θα το βρεις στο e-shop e-xclusive και το σχέδιο που φόρεσε η Ελένη θα το δεις εδώ.

Mια στιλιστική επιλογή πολύ σικάτη και ιδανική για μια βραδινή έξοδο. Οι over-the-knee μπότες που επέλεξε, έκανε το μεταλλιζέ φόρεμα ακόμα πιο stylish και ιδιαίτερο. 

Τι λες; Εσένα σου άρεσε;

Μάθε εδώ όλους τους λόγους που θα ήθελες να ήσουν η Ελένη Μενεγάκη!

Κι αν θες κι άλλες ιδέες για το στιλ σου κάνε κλικ εδώ!