Εθνική Μέρα Γάτας: Οι πιο διάσημοι cat lover

Θα ήθελες να ήσουν η γάτα τους...
Εθνική Μέρα Γάτας: Οι πιο διάσημοι cat lover



Ήξερες ότι σήμερα είναι μια μέρα αφιερωμένη στις γάτες; Ο λόγος για την «Εθνική Ημέρα Γάτας» που γιορτάζεται στην Αμερική στις 29 Οκτωβρίου.  Από το πρωί, έχει ξεκινήσει η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα τετράποδα, ενώ το ίντερνετ έχει σπάσει με τόσες γάτες που κυκλοφορούν σήμερα. 

Εμείς από την άλλη πλευρά, που ψάχνουμε μονίμως αφορμές για να το γιορτάσουμε αποφασίσαμε να θυμηθούμε τους celebrity που λατρεύουν τις γατούλες τους.

Ο James Franco έχει δύο γάτες, την Sammy και την Zelda τις οποίες λατρεύει. «Είχα γάτες όταν ήμουν παιδί και τις έχω συνηθίσει. Δεν έχω ιδέα πώς να φροντίσω ένα σκυλί αλλά είμαι πολύ καλός με τις γάτες» είχε δηλώσει το 2011 στο περιοδικό «People». 

 

Μία Σιαμέζα γάτα, την Ollie, έχει για συντροφιά ο Ricky Garvais ο οποίος πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της στο Instagram διατυμπανίζοντας την αγάπη του. 

Ο Jesse Eisenberg έχει μετατρέψει το σπίτι του σε κέντρο φιλοξενίας γατών μιας και βρίσκεται σε ένα δίκτυο όπου έχει δηλώσει πρόθυμος να προσφέρει στέγη στα τετράποδα. «Έχω πολλές γάτες, πολλές γατοτροφές, πολλά σκουπίδια και τίποτα άλλο στο διαμέρισμα. Όλη η ζωή μου είναι να ταίζω και να πλένω γάτες» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του. 

Από εδώ η Morrissey, η γάτα του Russell Brand, που περνάει άπειρες ώρες απραγίας με τον ιδιοκτήτη της: «Τις περισσότερες μέρες κάθομαι αγκαλιά με τη γάτα μου, κοιτάω έξω από το παράθυρο και τρώω δημητριακά». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο show της Ellen DeGeneres, ο Russell έχει ολόκληρο πορτραίτο με τη γάτα του κρεμασμένο στον τοίχο του.  

O Michael Hall, γνωστός και ως Dexter έχει δύο αρσενικούς γάτους, τον Preacher και τον Ford και πάντα παραδέχεται ότι η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή. 

Τη γάτα του Ian Somerhalder που λέγεται Moke τη ζηλεύουμε απεριόριστα μιας και όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ξυπνάει κάθε πρωί μαζί της και την έχει στο πρόσωπό της. Είναι το Βάλιούμ του, το ηρεμιστικό του. Ο ηθοποιός του «The Vampire Diaries», μάλιστα έχει ιδρύσει ένα φορέα που φέρνει σε επαφή κακοποιημένα ζωάκια με θύτες ή και θύματα του bullying. 

Ορίστε και η συγκάτοικος του Γιώργου Καπουτζίδη, η Balia.

Δες ΕΔΩ τα pet που έχουν οι συντάκτες του FollowMe.