Lamar Odom : Έμεινε απλήρωτος ο οίκος ανοχής της Νεβάδα!

Τώρα ο ιδιοκτήτης ψάχνει ποιος θα του δώσει τις 75 χιλιάδες δολάρια…
Lamar Odom : Έμεινε απλήρωτος ο οίκος ανοχής της Νεβάδα!



Ο Lamar Odom δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει μετά την περιπέτεια που είχε σε οίκο ανοχής της Nevada και την υπερβολική δόση ναρκωτικών που κατανάλωσε. Υπάρχει όμως μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα: Ο… παχύς λογαριασμός του Love Ranch!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, Dennis Hof, ετοιμάζεται να καταφύγει στην δικαιοσύνη για να λάβει τις 75 χιλιάδες δολάρια του λογαριασμού που έκανε ο Odom στις 4 (!) μέρες παραμονής του στο Love Ranch.

«Αν δεν πληρωθώ θα κάνω μήνυση στην Khloe. Αυτή έχει τα λεφτά και το ξέρω. Έχω τον Odom σε κασέτα να υπογράφει τον λογαριασμό της κάρτας. Μας χρέωσε 75 χιλιάδες δολάρια για δυο πόρνες και κανείς δεν έδωσε αυτά τα χρήματα», δήλωσε στο Radar ο Hoff.

Όπου Khloe, βάλτε Kardashian, η οποία παραμένει η σύζυγος του πρώην άσου των Los Angeles Lakers, καθώς αποφάσισαν να δώσουν στον γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία.

O Odom βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αναίσθητος στον vip οίκο ανοχής, Love Ranch, και μετά από παραμονή σε κώμα για τέσσερις μέρες ξεκίνησε την προσπάθεια για να επανέλθει.

Πάντως 75 χιλιάδες σε τέσσερις μέρες, είναι μεγάλο ποσό…

O κύριος Dennis Hoff και τα... κορίτσια του!