Khloe Kardashian : Δίνει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Lamar Odom

Κάπως έτσι τα νούμερα στο reality αναμένεται να… σκαρφαλώσουν!
Khloe Kardashian : Δίνει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Lamar Odom



Ο Lamar Odom συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του μετά από τα εγκεφαλικά επεισόδια που υπέστη σε οίκο ανοχής της Νεβάδα  από υπερβολική δόση κοκαΐνης και η σύζυγός του, Khloe Kardashian, συνεχίζει να βρίσκεται. Ναι, δεν είναι πρώην πλέον…

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, η δικηγόρος της Khloe, Laura Wasser εμφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο δικαστήριο του Los Angeles και με έγγραφο της ζητούσε την ακύρωση της έκδοσης του διαζυγίου του Odom με την Kardashian.

Η αίτηση είχε κατατεθεί το 2013 από την Κhloe μετά από δυο χρόνια γάμου, καθώς ο Odom ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την… απιστία, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν σταμάτησε να αγαπάει τον άλλον όπως δήλωναν.

Το έγγραφο έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο ενώ το υπέγραψε και ο Odom από την κλινική.

Η Khloe δεν έχει φύγει δευτερόλεπτο από το πλάι του Lamar, ενώ για χάρη του χώρισε και με τον superstar του ΝΒΑ, James Harden.

Παράλληλα, το TMZ έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες από την διακομιδή του Odom σττην κλινική του Los Angeles, Cedars Sinai, με την Khloe να βρίσκεται πλάι του ακόμη και στο ελικόπτερο που τον μετέφερε!

Την κίνηση της 31χρονης τηλεπερσόνας εγκρίνει και η μητέρα της, Kris Jenner. Κρατήστε το αυτό, είναι ίσως το στοιχείο με την μεγαλύτερη σημασία στην ιστορία…

Μια νέα αρχή ή όλα για τα νούμερα τηλεθέασης;

Η διακομιδή του Lamar...