Lamar Odom : Ξύπνησε από το κώμα, αισιόδοξοι οι γιατροί – Όλες οι εξελίξεις

Μετά από τρεις μέρες σε κώμα ο πρώην σύζυγος της Kardashian δείχνει σημάδια ανάκαμψης
Lamar Odom : Ξύπνησε από το κώμα, αισιόδοξοι οι γιατροί – Όλες οι εξελίξεις



Ο Lamar Odom πέτυχε ένα μικρό θαύμα. Κόντρα ακόμη και στις διαγνώσεις των γιατρών, ο 35χρονος star του ΝΒΑ και πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian, ξύπνησε από το κώμα μετά από 3 ημέρες με τους γιατρούς να παραμένουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας τους.

Ο Odom, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Nevada μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και φυτικών σκευασμάτων, ξύπνησε από το κώμα και επικοινώνησε με το περιβάλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί ο Odom ζήτησε να δει την Khloe Kardashian και όταν την είδε της είπε με δάκρυα στα μάτια «Khloe σ’αγαπώ».

Αυτή την στιγμή ο εγκέφαλος και η καρδιά του πρώην άσου των Los Angeles Lakers λειτουργούν πολύ καλά ωστόσο υπάρχουν σοβαρές βλάβες σε άλλα ζωτικά όργανα του Lamar, κάτι που προβληματίζει τους γιατρούς.

Από το νοσοκομείο του Las Vegas αποχώρησε η υπόλοιπη οικογένεια Kardashian, αφήνοντας μόνο την Khloe δίπλα στον Odom, ενώ το γεγονός πως ο Lamar βγήκε από το κώμα επιβεβαίωσε και η πρώην πεθερά του, Kris Jenner.

Όσον αφορά την ξέφρενη παραμονή τεσσάρων ημερών του Odom στο Love Ranch της Nevada που κατέληξε στην εντατική της κλινικής, νέες λεπτομέρειες αναφέρουν πως το ένα από τα δυο κορίτσια που είχε «νοικιάσει» ο Lamar ήταν σωσίας της Khloe!

Μάλιστα πλήρωσε συνολικά 75 χιλιάδες δολάρια για 4 μέρες παραμονής ενώ οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί αναφέρουν πως ο Odom τους μιλούσε διαρκώς για την Khloe.

Το περιβάλλον του 35χρονου άντρα αναφέρει πως δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Kardashian και από τότε έδινε μάχη με την κατάθλιψη και τις εξαρτήσεις.

Μακάρι να είναι η αρχή για αλλαγή στη ζωή του Lamar…