Lamar Odom : Μεταφέρθηκε σε κλινική του Los Angeles!

Ραγδαία βελτίωση παρουσιάζει διαρκώς η υγεία του πρώην συζύγου της Khloe Kardashian.
Lamar Odom : Μεταφέρθηκε σε κλινική του Los Angeles!



Μια εβδομάδα πριν ο Lamar Odom ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου μετά από υπερβολική δόση κοκαΐνης και φυτικών Viagra σε οίκο ανοχής της Nevada. Οι γιατροί δεν του έδιναν πολλές ελπίδες να τα καταφέρει. Σήμερα, ο Lamar όχι μόνο βγήκε από το κώμα αλλά μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Los Angeles!

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρώην superstar των Lakers βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε στο Los Angeles με την Khloe Kardashian να παραμένει στο πλάι του. Την κλινική επέλεξε η Kris Jenner, πρώην πεθερά του Lamar, ενώ θεωρείται ως μια από τις καλύτερες στον κόσμο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, εκείνη της πρώην συζύγου του, Liza Morales, η οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη επειδή δεν έχει ρωτηθεί σε τίποτα, όπως και τα δυο παιδιά τους, Destiny και Lamar Jr.

Ο Odom δεν μιλάει ακόμα, καθώς είχε υποστεί αλλεπάλληλα εγκεφαλικά, ωστόσο επικοινωνεί με σημειωματάριο με το περιβάλλον του. Οι γιατροί αποδίδουν την ραγδαία βελτίωση της υγείας του Αμερικανού μπασκετμπολίστα στον εξαιρετικό οργανισμό του, ο οποίος άντεξε την υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Καλή ανάρρωση!