Johnny Depp : Παίρνει διαζύγιο με την Amber Heard!

Ούτε χρόνο δεν πρόλαβαν να κλείσουν…
Johnny Depp : Παίρνει διαζύγιο με την Amber Heard!



Ο Johnny Depp και η Amber Heard παντρεύτηκαν ξαφνικά στις αρχές του 2015. Τόσο ξαφνικά χωρίζουν κιόλας καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι έχει πάρει την απόφασή του να πάρει διαζύγιο!

Όπως αναφέρει το Star Magazine, η Heard κουράστηκε με τον Depp, ο οποίος την βάζει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα για χάρη του συγκροτήματός του Hollywood Vampires. Μάλιστα ο Johnny και η μπάντα του (Joe Perry και Alice Cooper μαζί του) εμφανίζονται στο Las Vegas.

«Βρίσκει ανόητο όλο αυτό με το γκρουπ. Υποτίθεται πως θα ήταν το χόμπι του, αλλά έχει μπει στη ζωή τους. Καλεί την μπάντα μόνιμα στο σπίτι για πρόβες και η Amber δεν τον βλέπει καθόλου ή όποτε τον βλέπει είναι μαζί τους και απλά… βαρέθηκε», δήλωσε άνθρωπος κοντά στην 29χρονη ηθοποιό.

Υπάρχει όμως και μια μεγάλη ειρωνεία σύμφωνα με το Star. Ο Depp το γύρισε στην μουσική στα 54 του επειδή φοβόταν πως η Amber θα έβρισκε πολύ βαρετή τη ζωή της μαζί του. Φαίνεται όμως πως ο Johnny δεν τα υπολόγισε καλά και πλέον το γυαλί έχει αρχίσει και ραγίζει επικίνδυνα…

Μουσική ή γάμος; Θα μάθουμε σύντομα!

Και το group-πέτρα του σκανδάλου

Δες ΕΔΩ πως είναι οι celebs μεθυσμένοι. Ναι και ο Johnny...