Πέρασες τη φάση... Ορέστης Μακρής; Πώς είναι οι celebs μεθυσμένοι

Ο «μεθύστακας» του ελληνικού κινηματογράφου είναι η αφορμή για να δούμε πώς γίνονται «λιώμα» στο Hollywood.
Πέρασες τη φάση... Ορέστης Μακρής; Πώς είναι οι celebs μεθυσμένοι



Όλοι σε αυτή τη ζωή έχει τύχει να μεθύσουμε και να μας αποκαλέσουν «Ορέστη Μακρή». Πού τον θυμηθήκαμε; Ο σπουδαίος ηθοποιός (και τενόρος της οπερέτας), ο οποίος -αν και δεν έπινε καθόλου- αγαπήθηκε από όλους μας ως "μεθύστακας" του ελληνικού κινηματογράφου (στην ομώνυμη ταινία του 1950), σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι βρήκαμε την κατάλληλη ευκαιρία να δούμε πώς είναι οι celebrity όταν μεθάνε. 

Όταν ήπιε η Victoria Beckham στο πάρτι του αμερικανού πρέσβη, χαμογέλασε για πρώτη φορά στα χρονικά, ενώ μετατράπηκε σε μια ναζιάρα γυναίκα. 

Η Nicole Scherzinger, πάλι, όταν μέθυσε στη Μύκονο έδειξε το εσώρουχό της σε όλο το νησί. 

Ο Gerard Depardieu δεν έχει κρύψει το πρόβλημα του με το ποτό και κάπως έτσι εμφανίστηκε μεθυσμένος σε τελετή για τα θύματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στις Βρυξέλλες.

Γιατί ο Johnny Depp; Στην 18η απονομή των Hollywood Film Awards  ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει βραβείο έχοντας μία αρκετά παράξενη συμπεριφορά. 

Το πρόβλημα του Jonathan Rhys Meyers με τον αλκοολισμό είναι γνωστό, όπως και οι καθόλου κολακευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τους δρόμους του Λονδίνου.  

Η Pamela Anderson προσέφερε θέαμα στο κοινό, όπως πάντα. 

H παρακάτω εικόνα της Lindsay Lohan μοιάζει κάτι το απολύτως συνηθισμένο.... 

Σου φαίνεται ακόμα ένας γοητευτικός άντρας ο Simon Cowell; 

Και αυτό το πρόσωπο που βλέπεις παρακάτω λέγεται το χαμόγελο του τζιν τόνικ. Το πήρε ο Brad Pitt όταν το γιόρταζε στο Βερολίνο στο πάρτι του «Inglourious Basterds». 

Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα η βασίλισσα του πάρτι Miley Cyrus. Εδώ μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι χορεύει μόνη της. 

Δες ΕΔΩ σε ποιον τύπο ανήκεις όταν τα «τσούζεις».