Lamar Odom : Κρίσιμες ώρες για τον πρώην σύζυγο της Khloe Kardashian – Όλες οι νέες εξελίξεις

Όλη η «βασιλική» οικογένεια στο πλάι του πρώην star του ΝΒΑ.
Lamar Odom : Κρίσιμες ώρες για τον πρώην σύζυγο της Khloe Kardashian – Όλες οι νέες εξελίξεις



Ο Lamar Odom, πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian και superstar του ΝΒΑ, παραμένει σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών και φυτικών Viagra, με τους γιατρούς να δίνουν 50% πιθανότητες να επιβιώσει.

Ο Odom, ο οποίος βρισκόταν σε VIP οίκο ανοχής της Νεβάδα από το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο του Las Vegas όπου νοσηλεύεται, είχε καταναλώσει κοκαΐνη, ένα κοκτέιλ διεγερτικών χαπιών και αλκοόλ. Κάτι που τον οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή…

Στο πλευρό του παραμένει η Khloe Kardashian, με την οποία χώρισαν το 2013, η Kim και η Kris Jenner ενώ η Khloe έστειλε ιδιωτικό jet για να μεταφέρει στο Las Vegas την πρώτη σύζυγο του Lamar, Liza, και τα δυο παιδιά τους, την 17χρονη Destiny και τον Lamar Junior.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, από τη στιγμή που το διαζύγιο της Khloe και του Lamar δεν έχει εκδοθεί τυπικά η Kardashian είναι εκείνη η οποία παίρνει τις ιατρικές αποφάσεις ενώ ακόμη και οι ίδιοι οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα του πρώην φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο πρώην συμπαίκτης του Odom και αστέρι του ΝΒΑ, Kobe Bryant, παίρνοντας… ταξί για να μην χάσει χρόνο καθώς ήταν στην προπόνηση όταν έμαθε για το τραγικό συμβάν.

Το περιβάλλον του Lamar ανησυχούσε εδώ και καιρό για την πορεία της ζωής του. Το διαζύγιο του με την Khloe Kardashian ήρθε μετά από την εξάρτηση του με την κοκαΐνη και ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την 31χρονη τηλεπερσόνα. Από τότε βρισκόταν διαρκώς σε κατάθλιψη και όσοι ήταν κοντά του τόνιζαν πως ήταν απλά θέμα χρόνου να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα…

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο Love Ranch της Nevada ανέφερε πως ο Lamar δεν σταμάτησε στιγμή να δείχνει στις κοπέλες που εργάζονται εκεί φωτογραφίες του με την Khloe, ενώ φαινόταν απελπισμένος.

Όλα αυτά από έναν άνθρωπος 35 ετών που κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο σαν μπασκετμπολίστας και αρκετά εκατομμύρια δολάρια…