Emilia Clarke : Η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο είναι η Καλίσι του Game Of Thrones

Υπήρχε καμία αμφιβολία για την φετινή νικήτρια;
Emilia Clarke : Η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο είναι η Καλίσι του Game Of Thrones



Το περιοδικό Esquire για ακόμη μια χρονιά ανέδειξε την πιο sexy γυναίκα του κόσμο, επιλέγοντας αυτή την φορά την Βρετανίδα Emilia Clarke ή… Καλίσι όπως την γνωρίσαμε μέσα από το Game Of Thrones. Δίκαιη νίκη…

Η 28χρονη superstar και τηλεοπτική Δρακομάνα γεννήθηκε στο Λονδίνο και από μικρή είχε όνειρο να γίνει ηθοποιός. Φυσικά δεν φανταζόταν πως θα άλλαζε τα στερεότυπα για το sexiness σαν Καλίσι, ωστόσο το σενάριο του George Martin στο Game Of Thrones και οι πολύ αποκαλυπτικές σκηνές της κατάφεραν αμέσως να την κάνουν να ξεχωρίσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Emilia, που κατέκτησε πριν λίγες εβδομάδες το βραβείο του GQ σαν Γυναίκα της Χρονιάς, είναι η ίδια γυναίκα που δεν δίστασε να απορρίψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο 50 Shades Of Grey, αλλά και να τα βάλει με τους παραγωγούς του Game Of Thrones, λόγω των γυμνών σκηνών που απαιτούνταν.

Φιλική και επικίνδυνη. Αδερφή και κολλητή. Star και girl next door. Αυτή είναι η πιο sexy γυναίκα για το 2015. Η Emilia Clarke πηγαίνει σε συναυλίες των Metallica. Αράζει με τον Arnold Schwarzenegger. Πίνει μπύρες σε pub και το ίδιο βράδυ κάνει τα φλας των παπαράτσι να αστράφτουν στο κόκκινο χαλί.

Στα 28 της έχει κατακτήσει πολλές κορυφές στην (σύντομη) καριέρα της. Εκείνη όμως δεν διστάζει να δηλώσει πως «Δεν γδύνομαι ξανά. Έγινα ηθοποιός για να παίζω ρόλους, όχι για να με θυμούνται για το στήθος μου».

Δίκαιη η νίκη της; Σίγουρα ναι. Και μάλλον η πρώτη από τις πολλές που θα έρθουν ακόμα…

Όσο για την περσινή νικήτρια; Είχε αναδειχτεί η Scarlett Johansson...

Δες ΕΔΩ την Emilia στην παραλία με μπικίνι

Διάβασε ΕΔΩ την πρόταση για... τρίο που έκανε η Καλίσι στον Channing Tatum και την σύζυγό του