Emilia Clarke : Τέλος οι γυμνές σκηνές για την Khaleesi του Game Of Thrones!

Η Δρακομάνα αποφάσισε να κρατήσει τα ρούχα της. Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον…
Emilia Clarke : Τέλος οι γυμνές σκηνές για την Khaleesi του Game Of Thrones!



Η Emilia Clarke κατάφερε να αποκτήσει φανατικό αντρικό κοινό μέσα από το Game Of Thrones και τις γυμνές της σκηνές. Τα πράγματα ωστόσο δεν θα συνεχίσουν έτσι για καιρό, καθώς η 28χρονη Βρετανίδα πήρε την μεγάλη απόφαση: Τέλος οι γυμνές σκηνές!

Όπως αναφέρει η Daily Mail και η στήλη του Sebastian Shakespeare, η Emilia έχει κουραστεί να την συνδέουν συνέχεια με αυτές τις σκηνές και έτσι οδηγήθηκε στο να… κρατήσει τα ρούχα της: «Δεν θέλω να μου λένε συνέχεια για το sex. Νομίζω πως έχω να δώσω πολλά παραπάνω από αυτό στην ηθοποιία. Είμαι Βρετανίδα, οπότε δεν μπορώ να δεχτώ πλέον άλλες τέτοιες σκηνές…».

Μάλιστα πριν από δυο χρόνια η Emilia είχε έναν πολύ έντονο καυγά με τους σκηνοθέτες της σειράς καθώς αρνήθηκε να εμφανιστεί topless δηλώνοντας τους πως θέλει να είναι γνωστή για τις υποκριτικές της ικανότητες παρά για το… στήθος της!

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στο παρελθόν η Clarke αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στις «50 αποχρώσεις του Γκρι» λόγω των γυμνών σκηνών, με τον ρόλο να καταλήγει στην Dakota Johnson, η οποία είναι πλέον μέλος της A-List του Hollywood.

Aγόρια… sorry!

Δείτε ΕΔΩ την Emilia στην παραλία με bikini