Γιάννης Σπαλιάρας στο JoinUs: Οι Έλληνες είμαστε ζηλιάρηδες, κουτσομπόληδες και κομπλεξικοί

Επιτέλους να λάμψει η αλήθεια! Τελικά ο αριθμός ήταν 3.000 με 4.000 ... Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει χιούμορ πάντως.
Γιάννης Σπαλιάρας στο JoinUs: Οι Έλληνες είμαστε ζηλιάρηδες, κουτσομπόληδες και κομπλεξικοί



Τον Γιάννη Σπαλιάρα φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής JoinUs. 

Δες τι είπε...

Για την αντίδραση των γονιών του όταν άκουσαν τη δήλωσή του:  

Οι γονείς μου είναι παραδοσιακοί οπότε είναι αρκετά συντηρητικοί και δεν τους αρέσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Οπότε δεν χάρηκαν καθόλου με αυτό το γεγονός. 

Για τη βαθμολογία που θα έδινε στον εαυτό του σαν εραστή:  

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον εαυτό μας. Καλύτερα να ρωτήσεις κάποια. Νομίζω ότι σίγουρα περνάω τη βάση. 

Για τον τρόπο που βιώνει την ξαφνική δημοσιότητα: 

Πλέον δεν το βλέπω τόσο διασκεδαστικό αλλά πέρα από κάποιες ακραίες αντιδράσεις όλα αυτά τα έξυπνα troll είναι καλοδεχούμενα και γέλασα πάρα πολύ με κάποια. Στεναχωρήθηκα στην αρχή γιατί  όλοι νομίζουν ότι το είπα για να προκαλέσω και να κάνω ντόρο γύρω από το όνομά μου. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσω όλο αυτό και σε κάποιες περιπτώσεις η αντίδρασή μου ήταν λίγο άσχημη. 

Κατάλαβα ότι είμαστε μια χώρα ζηλιάρηδες, κουτσομπόληδες και κομπλεξικοί. Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με μία δήλωση και με ένα μαγιό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου αυτό το καλοκαίρι. Αντί να δούνε ότι καθόμαστε σαν μ@@@@@ς και ασχολούμαστε με ένα μαγιό και μια δήλωση... Ο Σπαλιάρας απλά απάντησε σε μια ερώτηση. Δεν βγήκα εγώ να βάλω αφίσες στην Αθήνα και να πω ότι είμαι ο Mr. γ@@@@ και έχω πάει με 4.000. Επίσης, μετά την απάντησή μου ο δημοσιογράφος με ρώτησε αν τις μετρούσα και του είπα «όχι». Αυτό δεν το σχολίασε κανείς. Πώς ξέρεις ότι είναι 4.000 αφού δεν μετρούσες; Άρα, εγώ είχα απαντήσει 3.000 με 4.000. Και μου κρατάς το 4.000. 

Για τις υποκριτικές του ικανότητες: 

Η απόδοσή μου στα σίριαλ δεν άφησε περιθώρια για άσχημα σχόλια και κακή κριτική. Θεωρώ ότι όπου έχω κληθεί να παίξω στην τηλεόραση η παρουσία μου ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπής. 

Για την οικογένεια και το γάμο: 

Τα τελευταία δύο χρόνια σκέφτομαι το παιδί. Ο γάμος δεν με τρελαίνει. Όλο αυτό με την εκκλησία μου είναι τελείως αδιάφορο. Είναι πιο πολύ όνειρο των γυναικών. 

Δες ΕΔΩ ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν κάνει ρεκόρ όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας.