Μήπως έχεις πάει και εσύ με τον Σπαλιάρα;

Αυτοί είναι οι ερωτύλοι της Ελλάδας.
Μήπως έχεις πάει και εσύ με τον Σπαλιάρα;



Ούτε 10, ούτε 20, ούτε 100, ούτε 1.000 είναι οι γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει σεξ ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «ΕΓΩ», υπολογίζει ότι έχει κάνει έρωτα με περίπου 4.000 κοπέλες, ενώ μέσα σε μια μέρα έχει τύχει να κάνει σεξ με τρεις διαφορετικές γυναίκες.  

Οπότε, δεν μας έκανε εντύπωση που βρέθηκε μία γνωστή-γνωστής εδώ στο γραφείο που έχει περάσει μια καυτή νύχτα μαζί του. Δεν είναι και μικρός ο αριθμός. Για την ακρίβεια, ούτε το application που μετράει πόσο «αμαρτωλός -ή» είσαι δέχεται το συγκεκριμένο νούμερο. Πήγα να γράψω την ηλικία και τον αριθμό του στο αντίστοιχο εργαλείο και δεν δεχόταν τετραψήφιο αριθμό. Ορίστε.

Ο ηθοποιός- μοντέλο όμως δεν είναι ο μόνος ερωτύλος της Ελλάδας. Υπάρχουν και άλλοι γόηδες της showbiz που έχουν φιλοξενήσει στο κρεβάτι τους πολλά, μα πολλά άτομα. Τουλάχιστον έτσι λένε. 

Πέτρος Τατσόπουλος, 100.000 

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 η Αθήνα έχει πληθυσμό 664.0046 κατοίκων. Αν ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει πάει με τη μισή Αθήνα, αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για 332.023 άτομα. Ε υπολόγισε ότι οι μισοί θα είναι άντρες, βγάλε τα ανήλικα κορίτσια οπότε χοντρικά ο γνωστός συγγραφέας έχει πάει με 100.000 άτομα.  

Γρηγόρης Βαλλιανάτος, 9.000-

«Έχω κάνει έρωτα με λιγότερους από εννιά χιλιάδες άντρες. Έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους έλεγα ότι είμαι οροθετικός και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει ότι τον έθεσα σε κίνδυνο» είχε πει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο περιοδικό «ΕΓΩ». 

Γιώργος Χειμωνέτος 1.500

Ήταν 2012 όταν ο Γιώργος Χειμωνέτος είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Espresso» ότι έχει πάει με περίπου 1.500 γυναίκες. Αν θέλεις το πιστεύεις. «Υπολόγισε ότι έχω βρεθεί ερωτικά 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών το χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο. Πιθανολογώ πως ήταν 60 το χρόνο. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ…Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος. Θεωρώ ότι πολλοί Ελληνες έχουν καλό όνομα σε αυτό το σπορ». 

Γιώργος Καραμίχος, 200+

Ο Γιώργος Καραμίχος μέχρι τα 21 είχε πάει με 100+ άτομα. Έτσι τουλάχιστον είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «OK». Δεν θα έχει πάει με άλλα τόσα μέχρι σήμερα που είναι 41 ετών; Το λιγότερο. Συγκεκριμένα, είχε πει:  «Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το σεξ είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογικής της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν “Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;”. Από τα 17 μου μέχρι τα 19 ήθελα ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων μου να είναι τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει το στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι το σεξ είναι νοητική διαδικασία. Το ουσιαστικό σεξ προκύπτει, δεν το προκαλείς».

Λευτέρης Πανταζής, 200

Μερακλής όπως πάντα ο Πανταζής! «Υπολογίζω ότι έχω κοιμηθεί με 200 γυναίκες. Είναι ευλογία που έχω πάει με πολλές γυναίκες. Έχω κάνει 8 μεγάλες σχέσεις. Στα διαστήματα που ήμουν ελεύθερος, βέβαια, υπήρξαν αρκετές περιστασιακές σχέσεις» είχε πει ο ΛΕ-ΠΑ στο περιοδικό «Εγώ». 

Νίκος Αναδιώτης, 100+

Ο Νίκος Αναδιώτης σήμερα είναι ολοκληρωτικά δοσμένος στη σύζυγό του Βασιλική Σταματοπούλου όμως στο παρελθόν ήταν κάπως έξαλλος, αν αναλογιστείς ότι ο αριθμός των ερωτικών του συντρόφων είναι τριψήφιος. Χαρακτηριστικά είχε πει στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Δεν θεωρώ ότι έχω πάει με περισσσότερες γυναίκες από κάποιον άλλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να μετράει τις γυναίκες που έχει πάει. Αυτό το κάνεις 15 χρονών μέχρι τα 16. Νομίζω πως το νούμερο των γυναικών που έχω πάει είναι τριψήφιο. Είναι κάτι που δε με αφορά πλέον, το έχω αφήσει στο παρελθόν. Από τη στιγμή που αποφάσισα ότι η Βασιλική θα είναι η γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής μου δεν μπαίνω στη διαδικασία να θυμηθώ τι έχω κάνει στο παρελθόν με το άλλο φύλο. Το έχω κλείσει στο χρονοντούλαπο της ζωής. Δεν με νοιάζει, δεν με απασχολεί». 

Κώστας Βουτσάς, 100+

Είναι δυνατόν να μην υπήρχε στη λίστα ο Κώστας Βουτσάς;  Αναμενόμενο ήταν. Ο διάσημος ηθοποιός είχε ερωτηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα με πόσες γυναίκες έχει πάει στη ζωή του και πήρε την εξής απάντηση: «Δεν μπορώ να τις μετρήσω. Πολλές, πάρα πολλές. Παραπάνω από εκατό, βέβαια. Με τις γυναίκες που πηγαίνω, τις αγαπάω. Αφοσιώνομαι σε αυτές. Ποτέ δεν πείραξα γυναίκα. Ποτέ δεν πίεσα γυναίκα που θέλει να δουλέψει και να της είπα "πάμε στο καμαρίνι". Μια φορά κόντεψα να δείρω έναν ηθοποιό, έναν πρωταγωνιστή γιατί της είπε "πήγαινε πάνω στο καμαρίνι κι έρχομαι". Και του λέω "δεν ντρέπεσαι, αυνανίσου, το ίδιο θα είναι". Και πήγα να τον δείρω. Η κοπέλα ήρθε εδώ να δουλέψει, όχι για να κάνει βίζιτα. Ποτέ δεν έχω πάει έτσι με γυναίκα».

Δημήτρης Αλεξάνδρου, περίπου 90

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε στο περιοδικό «People» ότι έχει  πάει με τόσες γυναίκες που καλύπτει και τον εγγονό του. Σύμφωνα με έρευνες, ο μέσος Έλληνας έχει κάνει σεξ με 30 γυναίκες στη ζωή του. Με δεδομένο ότι καλύπτει τρεις γενιές, υποθέτουμε ότι έχει πάει με 90 γυναίκες. Για την ακρίβεια είπε: «Θέλω να παντρευτώ, είναι αλήθεια. Τι σημαίνει μικρός; Από τη μια πρέπει ο Θεός να σου φέρει την κατάλληλη γυναίκα και εσύ να μπορείς να τη δεις, και από την άλλη το λένε για να συλλέξεις εμπειρίες. Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου, που καλύπτω και τον εγγονό μου. Άρα δεν είναι θέμα εμπειριών. Είναι να κατασταλάξεις σε έναν άνθρωπο. Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά. Πέρα από την έλλειψη του πατέρα μου, που μου λείπει και θα ήθελα να το αναπληρώσω, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση, να δημιουργήσω τη δική μου εστία».

Τόνι Σφήνος, Άγνωστος-μεγάλος αριθμός  

Πλειμπόις, μάστορας, τεχνίτης, αλανιάρης και εξερευνητής δηλώνει ο Τόνι Σφήνος. Και κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα αν πάρεις ως δεδομένα όσα είχε πει στο περιοδκό «ΕΓΩ»: «Μια φορά με πήρε ο ύπνος σε γυναικείο θάλαμο στο στρατό, οπότε κοιμήθηκα με 43 τσικάκια παρέα». 

Δες ΕΔΩ αν το speedo του Σπαλιάρα είναι για να ντρέπεσαι ή να χαίρεσαι.