Kelly Rohrbach: Πώς τύλιξε τον Leonardo DiCaprio;

Τι του έκανε και τον τύλιξε;
Kelly Rohrbach: Πώς τύλιξε τον Leonardo DiCaprio;



Μετά από την είδηση που διαβάσαμε χθες, συνειδητοποιήσαμε ότι όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Ο Leonardo DiCaprio, ο άνθρωπος που πιστεύαμε ότι θα μείνει μέχρι τα βαθιά γεράματα ελεύθερο πουλί αρραβωνιάστηκε! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το αμερικανικό «OK», μη λέμε και μεγάλα λόγια. 

Μέλλουσα γυναίκα του είναι η 25χρονη Kelly Rohrbach, μοντέλο του Sports Illustrated, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο είναι χάρμα οφθαλμών.  Άλλωστε, ο 40χρονος γόης πάντα διάλεγε τις κοπέλες του googlάροντας «hot and sexy model under 30». Κοινώς, αν γράφαμε σε αντρικό site θα τον χαρακτηρίζαμε «μοντελοπνίχτη». 

Παρόλα αυτά, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς η Kelly κατάφερε μέσα σε τέσσερις και μόνο μήνες να «τουμπάρει» τον DiCaprio και να τον πείσει να παντρευτεί,  ενώ μια ζωή ήθελε να το παίζει bon viveur και να κάνει τρέλες. 

Το συζητήσαμε και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. 

Μεγαλώνει. Και δεν μεγαλώνει με τον κλασικό Χολιγουντιανό τρόπο αλλά με τον άλλον τον άσχημο. Ο DiCaprio είναι μόνο 40 χρονών και μοιάζει σαν κουρασμένο παλικάρι που περιμένει τη μέρα της συνταξιοδότησής του. Έχει παχύνει, έχει χάσει τα μαλλιά του, τα μούσια του είναι άλλα ντ’ άλλων (βέβαια, τώρα τα έκοψε) άσε που φοράει μονίμως αυτό το εκνευριστικό μπερέ. Οπότε, ίσως τον έπιασε πανικός να κατασταλάξει με την πιο όμορφη και καλή κοπέλα που θα κάνει σχέση, πριν αρχίσει να ρίχνει τα στάνταρντ. 

Πήρε έγκριση από τη μαμά του DiCaprio. «Η μαμά του την αγαπάει πάρα πολύ» λέει συγκεκριμένα το δημοσίευμα του «OK». Αυτό, βέβαια, δεν συμβαίνει επειδή η Kelly είναι τρομερό άτομο και καλή νοικοκυρά. Ως γνωστόν, οι μαμάδες από μια ηλικία και μετά θέλουν σαν απελπισμένες να αποκαταστήσουν τα παιδιά τους, να διαιωνίσουν το είδος τους κλπ κλπ. Στην ηλικία των 25 -35 οι μαμάδες έχουν λόγο στις σχέσεις των παιδιών τους, τις σαμποτάρουν και ενίοτε περνούν από κόσκινο τα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στην οικογένειά τους. Όταν όμως τα παιδιά τους φτάσουν στα 40, είναι τόσο απεγνωσμένες που αναγκάζονται να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Οπότε, όταν ο DiCaprio σύστησε την Kelly στην κυρία Irmelin εκείνη είπε «τέλεια, μια χαρά, προχώρα το» για να ξεμπερδεύει με αυτό το δράμα. 

Επίσης, μην ξεχνάς ότι οι προηγούμενες κοπέλες του όπως η Bar Rafaeli και η Gisele Bündchen ήθελαν να τον παντρευτούν σαν τρελές. Ίσως η Kelly, λοιπόν, έδειξε ότι ήταν χαλαρή με το γάμο, δεν ήταν δηλαδή έτοιμη να γίνει νυφούλα, γεγονός που ιντρίγκαρε τον Leo.  Αν κρίνουμε, πάντως, από τη σελίδα της στο Instagram φαίνεται να περνάει ωραία με τις παρέες της και να κάνει καλή ζωή. Και να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο hint που να μας δείχνει ότι αρραβωνιαστικός της είναι ο σταρ του Hollywood.  

H Kelly είναι και σεξοβόμβα και παιδί του λαού, ένας συνδυασμός που τρελαίνει τον DiCaprio. Απόδειξη οι παρακάτω αντιφατικές φωτογραφίες. 

Είναι «σπουδαγμένη» που λένε και στο χωριό μου. Έχει πτυχίο θεατρικών σπουδών και παίζει επαγγελματικά γκολφ (μάλιστα έχει πάρει και υποτροφία). Οπότε, δεν είναι απλά όμορφη. 

Τέλος, το ότι έπεισε τον Leonardo να βγουν έξω για ποδηλατάδα και να κάνουν διαλείμματα για φιλάκια κάτι δείχνει. 

Δες ΕΔΩ όσα μου έμαθε η Rose του Τιτανικού.