Leonardo DiCaprio : Αρραβωνιάστηκε με την Kelly Rohrbach

Η Kelly Rohrbach είναι πολύ κοντά στο ακατόρθωτο: Να νοικοκυρέψει τον 40χρονο superstar.
Leonardo DiCaprio : Αρραβωνιάστηκε με την Kelly Rohrbach



O Leonardo DiCaprio είναι ορκισμένος και περιζήτητος εργένης. Εκατοντάδες (κυριολεκτικά) γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή του 40χρονου star ωστόσο καμία δεν κατάφερε να τον κάνει να… νοικοκυρευτεί! Καμία; Λάθος! Γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα η Kelly Rohrbach είναι η αρραβωνιαστικιά του!

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ, ο 40χρονος superstar και το μοντέλο του Sports Illustrated αποφάσισαν να προχωρήσουν την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα καθώς αρραβωνιάστηκαν ενώ έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κουβέντες για τον γάμο!

Το 24χρονο μοντέλο και ο Leo είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο DiCaprio της έκανε πρόταση γάμου κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου. Mάλιστα ο Leonardo έχει ήδη συνάψει το προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο η Kelly έχει αποδεχτεί.

«Ο Leo είναι απίθανα χαρούμενος. Λέει σε όλους το πόσο σέξι είναι η Kelly, πόσο έξυπνη ενώ και η μαμά του την αγαπάει πάρα πολύ. Κάνουν σχέδια για τον γάμο τους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του DiCarpio στο περιοδικό.

Μένει να δούμε αν η Kelly τελικά θα γραφτεί στην… ιστορία σαν σύζυγος του Leonardo DiCaprio!

Ένα Oscar να πάρεις Leo και τα κατάφερες όλα!

Δες ΕΔΩ τα supermodels της ζωής του Leonardo DiCapiro