Rihanna: One Night Stands; Δύσκολο...

Aποκαλυπτική η Riri στο νέο τεύχος του Vanity Fair (+ photos).
Rihanna: One Night Stands; Δύσκολο...



Η Rihanna είναι 27 χρονών και είναι ήδη στη λίστα των πιο αναγνωρίσιμων προσώπων στον κόσμο. Είναι εκκεντρική, ταλαντούχα, φωνάρα και fashion icon, ενώ ξέρει καλά πώς παίζεται το παιχνίδι της δημοσιότητας, άλλοτε προκαλώντας και άλλοτε αδιαφορώντας.

Αυτή τη φορά βέβαια, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, φαίνεται να είναι ο πιο αυθεντικός εαυτός της, μιλώντας με ειλικρίνεια για ένα θέμα που απασχόλησε έντονα τον Τύπο, όταν πρωτοσυνέβη: Τον ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown ενώ αποκάλυψε και αν κάνει... one night stands!

«Δεν θέλω να ξυπνήσω δίπλα σε έναν άνθρωπο και να νιώθω ένοχη. Εννοώ πως είμαι άνθρωπος και γυναίκα, θέλω σεξ. Αλλά δεν θα βρω έναν τυχαίο άντρα για να περάσω μια νύχτα. Δεν θέλω να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα νιώθοντας άδεια και κενή», δήλωσε η Rihanna για τις ερωτικές της επιλογές όταν είναι single.

Όσο για τις σχέσεις που της… χρεώνει ο Τύπος κατά καιρούς: «Είναι από τα προβλήματα της φήμης! Μερικούς τύπους που γράφουν πως είμαι μαζί τους… δεν έχω τα τηλέφωνα τους καν! Είναι απίστευτο!».

Σχετικά με την σχέση της με τον Chris Brown: "Μάλλον είμαι ο φύλακας άγγελος τέτοιων ανθρώπων, είμαι πάντα εκεί όταν δεν είναι αρκετά δυνατοί, όταν δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους, όταν χρειάζονται κάποιον να τους πει μια θετική σκέψη ή να τους ενθαρρύνει". 

"Πίστευα ότι μπορούσα να τον αλλάξω 100%. Ήμουν πολύ προστατευτική απέναντί του. Ένιωθα ότι δεν τον καταλάβαιναν οι υπόλοιποι. Μόνο εγώ".  

Ήξερες ότι η Riri έχει piercing στο στήθος; Δες εδώ ποιες άλλες celebrity είναι στην ίδια λίστα.