Piercing στο στήθος: Ποιες διάσημες το τόλμησαν;

Οι celebrity που μας έδειξαν τα σκουλαρίκια τους.
Piercing στο στήθος: Ποιες διάσημες το τόλμησαν;



Θα τολμούσες ποτέ να κάνεις piercing στο στήθος; Οι διάσημες, πάντως, συνηθίζουν να βάζουν κοσμήματα σε εκείνο το σημείο και μάλιστα δεν διστάζουν να μας τα δείχνουν με τις αποκαλυπτικές τους εμφανίσεις. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές μόνο κυρίες της showbiz που το επιχείρησαν με πρώτη και καλύτερη την Kylie Jenner η οποία το έδειξε πρόσφατα στο Instagram. 

Η μικρή αδερφή της Gigi Hadid, Bella έδειχνε υπέρλαμπρη στο πάρτι για τα «95 χρόνια της Vogue». Τελικά, όλη αυτή η λάμψη μάλλον προήλθε από το κόσμημα που φορούσε στο στήθος της και μπορούσε κανείς να διακρίνει μέσα από το see through μπλουζάκι της. Οι αποκαλύψεις, βέβαια, δεν σταματούσαν εκεί μιας και όταν η 18χρονη γυρνούσε την πλάτη της μπορούσαμε να θαυμάσουμε τα οπίσθιά της. 

Χαμός έγινε στο Instagram όταν η Kylie Jenner ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις στο λογαριασμό της. Η μικρή Kardashian δεν είχε κλείσει καν τα 18 όταν έδειξε (εμμέσως) το νέο της piercing. Δεν εξηγείται αλλιώς το σχέδιο που βλέπεις. 

H μία αδερφή μιμείται την άλλη, οπότε επόμενο ήταν να δούμε την Kendall Jenner με το αντίστοιχο σκουλαρίκι. Μιλώντας στην Page Six η Jenner αποκάλυψε το σκεπτικό για το piercing, το οποίο πάντως δεν είδε με «καλό μάτι» η οικογένειά της: «Περνούσα μια δύσκολη περίοδος στη ζωή μου. Ένιωθα πως ήθελα να κάνω τη δική μου επανάσταση. Σκέφτηκα απλά ‘Ας το κάνω’». Μάλιστα η Kendall ήταν έτοιμη να μην προχωρήσει στο piercing μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και φοβόταν: «Ήμουν πραγματικά τρομαγμένη. Όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι για να μου κάνουν το piercing, απλά σκεφτόμουν ‘Τώρα τι θα κάνω;’. Ευτυχώς δεν πόνεσα τόσο όσο πίστευα. Πονάει είναι η αλήθεια, αλλά όχι όσο πίστευα».

Η Christina Milian πάλι, όταν έκανε piercing στο στήθος της παρουσίασε τη διαδικασία στο reality  με τίτλο «Christina Milian Turned Up».  Δήλωσε, μάλιστα, ότι ο πόνος ήταν χειρότερος από αυτός της γέννας. Τρελό; 

To piercing της Rihanna πάλι δεν είναι κάτι καινούργιο. Η pop star συνηθίζει να δείχνει το στήθος της και έτσι ξέρουμε να το ζωγραφίζουμε με κλειστά τα μάτια. Οπότε δεν μας έκανε εντύπωση αυτή η μικρή λεπτομέρεια που είδαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Bonus: Σε περίπτωση που βαρέθηκες να βλέπεις γυναικεία στήθη δες και το piercing του Γιάννη Αιβάζη. 

Δες ΕΔΩ ποιες διάσημες μας έδειξαν το στήθος τους περπατώντας στη γειτονιά τους.