Kendall Jenner : Βγήκε με see-through φόρεμα στο Παρίσι

Γνήσιοτέκνο της οικογένειας Kardashian το 19χρονο supermodel...
Kendall Jenner : Βγήκε με see-through φόρεμα στο Παρίσι



Η Kendall Jenner είναι ίσως η μοναδική από την οικογένεια των Kardashians που φαίνεται να μπορεί να ξεφύγει από την τηλεοπτική… τρέλα. Η Kendall Jenner όμως έχει τα γονίδια στο αίμα της, οπότε το ότι βγήκε στους δρόμους του Παρισιού φορώντας ένα διάφανο φόρεμα δεν είναι έκπληξη…

Ναι, καλά διαβάσατε. Σε μια εμφάνιση που δεν την περίμεναν ούτε οι fans της, το 19χρονο μοντέλο φόρεσε μια διάφανη τουαλέτα δείχνοντας τα πάντα. Το στήθος της (και το piercing που έχει) αλλά και το μαύρο string εσώρουχο που φορούσε και φυσικά έκανε τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν!

Μαζί της και η Gigi Hadid, η οποία φορούσε ένα super sexy μίνι, ωστόσο με τα… οπίσθια της Kendall σε κοινή θέα, προφανώς δεν πήρε το δικό της μερίδιο από τα φλας των φωτογράφων. Στην παρέα των δυο supermodels και ο Oliver Rousteing, σχεδιαστής του οίκου Balmain ενώ όλοι μαζί δείπνησαν στο εστιατόριο Costes.

H Jenner βρίσκεται στο Παρίσι για την Fashion Week όπου αναμένεται να περπατήσει στα σημαντικότερα catwalks καθώς σε εκείνη της Νέας Υόρκης εντυπωσίασε πάνω σε εκείνα των Marc Jacobs και Diane Von Fustenberg.

Εντάξει ήταν υπερβολικά αποκαλυπτική η Kendall…

Δες ΕΔΩ την topless φωτογράφιση της Kendall στην ιαπωνική Vogue

Δες ΕΔΩ τα... οπίσθια της Kendall όπως τα είχε ποστάρει (!) η ίδια στο Instagram