Kendall Jenner : Πόνεσα όταν έκανα το piercing στο στήθος

Πέρναγε μια δύσκολη φάση στη ζωή της και είπε να εκτονωθεί με μια extreme κίνηση…
Kendall Jenner : Πόνεσα όταν έκανα το piercing στο στήθος



Η Kendall Jenner πριν λίγες εβδομάδες εμφανίστηκε με piercing στο στήθος, κάτι που έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς είναι… αρχή στην οικογένεια των Kardashians να μην κάνουν ακραία πράγματα που θα χαλάσουν την εικόνα τους. Το 19χρονο supermodel αποκάλυψε πως της ήρθε η ιδέα, για να κάνει την δική της επανάσταση…

Μιλώντας στην Page Six η Jenner αποκάλυψε το σκεπτικό για το piercing, το οποίο πάντως δεν είδε με «καλό μάτι» η οικογένειά της: «Περνούσα μια δύσκολη περίοδος στη ζωή μου. Ένιωθα πως ήθελα να κάνω τη δική μου επανάσταση. Σκέφτηκα απλά ‘Ας το κάνω’».

Μάλιστα η Kendall ήταν έτοιμη να μην προχωρήσει στο piercing μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και φοβόταν: «Ήμουν πραγματικά τρομαγμένη. Όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι για να μου κάνουν το piercing, απλά σκεφτόμουν ‘Τώρα τι θα κάνω;’. Ευτυχώς δεν πόνεσα τόσο όσο πίστευα. Πονάει είναι η αλήθεια, αλλά όχι όσο πίστευα».

Οι φήμες για το piercing στο στήθος της Kendall είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούλιο, καθώς με τις see-through μπλούζες που φοράει ήταν ορατό, ωστόσο δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια.

Επανάσταση με piercing γίνεται; Αν είσαι η Kendall Jenner γίνεται…

Oρίστε και το piercing...

Δες ΕΔΩ την topless φωτογράφιση της Kendall στην ιαπωνική Vogue