Throwback Thursday: Τα celebrity ζευγάρια που είχες διαγράψει από τη μνήμη σου

Αυτοί οι διάσημοι είχαν σχέση την εποχή του Νώε.
Throwback Thursday: Τα celebrity ζευγάρια που είχες διαγράψει από τη μνήμη σου



Αυτή η Πέμπτη μας βρίσκει με τη διάθεση ανεβασμένη γεγονός που οφείλεται ξεκάθαρα στο Throwback Thursday. Σήμερα, λοιπόν, βρήκαμε την κατάλληλη ευκαιρία να ανταλλάξουμε τις πολύτιμες γνώσεις μας για την εγχώρια showbiz και να μιλήσουμε για εκείνα τα ξεχασμένα celebrity ζευγάρια. Τα ζευγάρια που είχαμε διαγράψει από τη μνήμη μας και σήμερα μας φαίνονται σα να τα είχαν από την εποχή του Νώε. 

Σταμάτης Γονίδης – Σαμπρίνα 

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρούμε την ακριβή ημερομηνία της σχέσης τους αλλά χοντρικά ήταν μία 20ετία πριν. Η Σαμπρίνα τότε τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη και ο ερωτευμένος Γονίδης ταξίδευε κάθε εβδομάδα για να τη δει να ερμηνεύει το «Ένα – ένα κατεβαίνω με φόρα τα σκαλιά».  

Ναταλία Γερμανού – Θάνος Τζάνης 

Όλα τα κορίτσια ήταν ερωτευμένα μαζί του το 2006, όταν συστήθηκε στο κοινό μέσα από το reality «Dream show the music». Εκεί, δηλαδή, που γνώρισε και τη Ναταλία Γερμανού. Τελικά, η σχέση τους έληξε άδοξα ενώ η παρουσιάστρια αργότερα δήλωσε ότι δεν ήταν ο τέλειος έρωτας. 

Άννα Βίσση – Αντώνης Σαμαράς 

Πού να φανταζόταν η Άννα Βίσση ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’70 εκείνος ο άντρας που έβγαινε κάποια στιγμή θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας.  Δυστυχώς, δεν έχουμε κοινές τους φωτογραφίες, ούτε κάποια δήλωση από την πλευρά του Σαμαρά γι’ αυτή την παράξενη σχέση. Η Ελληνίδα σταρ, παρόλα αυτά, είχε πει για εκείνον σε ραδιοφωνική εκπομπή:  «Ο Αντώνης ήρθε μετά από ένα χωρισμό δύσκολο για μένα, του πρώτου μεγάλου μου δεσμού με τον Νταλάρα, και μόνο με κάτι άλλο θα το ξεπερνούσα. Ο Αντώνης ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική, που μου έδωσε άλλο αέρα στη ζωή μου». 

Νίκος Καρβέλας – Ζέτα Δούκα

Ήταν 2003 όταν ο Νίκος Καρβέλας μας σύστησε την τότε άγνωστη Ζέτα Δούκα. Την ηθοποιό ρωτάνε μέχρι και σήμερα πώς νιώθει που στο ξεκίνημά της τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει πάνω της λόγω της σχέσης της. Εκείνη πάλι, πρόσφατα δήλωσε ότι όποια γυναίκα βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο. 

Όπως και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. (Τι; Και αυτή την είχες ξεχάσει;)

Σάκης Ρουβάς - Rebbecca Wang

Πάλι καλά που υπάρχει και το blast from the past του Downtown και μας θύμισε την πιο αδιάφορη σύντροφο celebrity που πέρασε στην ιστορία των celebrity. Η Rebbecca Wang τα έφτιαξε με τον Σάκη το 2003, είχαν σχέση 8 μήνες εξ’ αποστάσεως και μάλιστα σκεφτόντουσαν το γάμο. 

Αννίτα Πάνια - Φράνκο Αλφόσνο

Μπορεί η γυναίκα της φωτογραφίας να μην είναι η Ανίτα Πάνια αλλά η σύζυγος του Φράνκο Αλφόνσο, όμως δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι της μοιάζει. Τα έφτιαξαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έμειναν μαζί μέχρι το 2000. 

Γιάννης Πάριος - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου 

Αν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν πήγαινε αυτό το καλοκαίρι στη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Κατράκειο θέατρο, θα είχαμε διαγράψει τελείως από το μυαλό μας τη σχέση τους. Χώρισαν το 2010, όμως αυτό το ρομάντζο μοιάζει πραγματικά μακρινό. 

Γιώργος Λιάγκας - Έλενα Γράβεζα 

Γιατί; Θυμόσουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας από το 2000 μέχρι το 2005 ήταν με την Έλενα Γράβεζα, το μοντέλο – τηλεπερσόνα; 

Χριστίνα Παππά - Νίκος Αναδιώτης

Άλλο ένα ζευγάρι που δεν είχαμε υπόψη μας. Ο Νίκος Αναδιώτης με τη Χριστίνα Παππά είχαν δεσμό πριν από 10 χρόνια. Το 2012 η ηθοποιός δήλωσε ότι «δεν θα πήγαινε ποτέ στο γάμο του». 

Διονύσης Σχοινάς - Έλλη Κοκκίνου 

Τέλη της δεκαετίας του ’90 και ο Διονύσης Σχοινάς έχει σχέση με την Έλλη Κοκκίνου. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου ζωντανά στην Καίτη Γαρμπή στον αέρα του «Μπράβο. Η Έλλη βλέπει το σκηνικό και μένει κόκκαλο. Αυτό είναι το στόρι – θρύλος που ξέρουν όλοι για το ξεχασμένο ζευγάρι. Ο Σχοινάς από την άλλη πλευρά υποστήριζε ότι είχε ήδη χωρίσει με την Έλλη.  

Βάνα Μπάρμπα – Χρήστος Κυριαζής

Ήξερες ότι υπάρχει ένας αστικός θρύλος που θέλει τον Χρήστο Κυριαζή να έχει γράψει το άσμα «Έχω Κλάψει» για την Βάνα Μπάρμπα; 

Άντζελα Δημητρίου-  Λευτέρης Πανταζής

«Όταν ήμουν με την Άντζελα ήμασταν στα πρώτα μας βήματα. Ο καθένας από τη μεριά του ήθελε να κάνει καριέρα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί, αγαπιόμασταν και θέλαμε να είμαστε μαζί. Μείναμε παρέα τρία χρόνια. Μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του» είχε δηλώσει για τη Lady ο Λε-Πα. 

Δες ΕΔΩ πώς ήταν οι πολιτικοί στα νιάτα τους.