Πώς ήταν οι πολιτικοί στα νιάτα τους;

Δες αυτές τις φωτογραφίες πριν τις εξαφανίσουν!
Πώς ήταν οι πολιτικοί στα νιάτα τους;



Εκλογές live έχουμε απόψε εδώ στο FollowMe και δεν υπάρχει καταλληλότερη ευκαιρία από αυτή για να θυμηθούμε πώς ήταν κάποτε οι πολιτικοί που θα μας κυβερνούν. Δες, λοιπόν, τις παρακάτω φωτογραφίες πριν τις εξαφανίσουν από ντροπή για το στιλιστικό τους παρελθόν.

Αλέξης Τσίπρας

Τον Αλέξη Τσίπρα μόνο βρέφος δεν τον έχουμε δει τελικά, αφού όλες οι φάσεις της ζωής του είναι γνωστές. Από τα σχολικά χρόνια στους Αμπελόκηπους ως Πρόεδρος του 15μελούς, ως φοιτητής στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, μέχρι και σήμερα. Δες τις φωτογραφίες και σημείωσε ότι ο μικρός Αλέξης καθόταν στο τελευταίο θρανίο και δεν έκανε τον εξυπνάκια στην τάξη παρόλο που είχε πολλές γνώσεις, ενώ είχε ένα μικρό κόμπλεξ με τη μύτη του. 

Και δες ΕΔΩ οπωσδήποτε το viral video με τον Αλέξη αλά Wolverine στην εκπομπή «Από Σπόντα». 

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Αν και θα προτιμούσαμε να τον δούμε σαν μαθητή να τρώει για κολατσιό τηγανητά καλαμαράκια και σαγανάκι, δυστυχώς τα ντοκουμέντα που βρήκαμε είναι από τα νεανικά του χρόνια και τα πρώτα του βήματα στην πολιτική με την ΟΝΝΕΔ.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τον Αλέκο Αλαβάνο και τον Μίμη Ανδρουλάκη ξεκινώντας μαζί στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος. 

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Έχεις δει ποτέ τη 18χρονη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Η τέως πρόεδρος της Βουλής, το 1995 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Εδώ και τώρα» με τη Λιάνα Κανέλλη και τον Δημήτρη Τάκη απαντώντας στην εξής ερώτηση: «Πώς θέλεις τον πολιτικό που θα κυβερνήσει αύριο;». Ποια ήταν η απάντησή της; «Δεν θέλω έναν πολιτικό να με κυβερνήσει. Θέλω μαζί με άλλους ανθρώπους να συμβάλω στη διακυβέρνηση».

Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας βρέθηκε στην Αγία Βαρβάρα, στην περιοχή που πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Η εκδήλωση που διοργάνωσε στο θερινό σινεμά «Πάνθεον» ξεκίνησε με μια έκπληξη, καθώς οι φίλοι και οι συμμαθητές του Στάυρου Θεοδωράκη του είχαν ετοιμάσει για τη γιορτή του ένα βίντεο με φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Κάτι σαν τους γάμους, δηλαδή, αλλά χωρίς τη νύφη. 

Πάνος Καμμένος 

Από εδώ ο Πάνος Καμμένος με τον φίλο του τον Αντώνη Σαμαρά επί εποχές ΟΝΝΕΔ.

Υπάρχει, όμως, και καλύτερο αρχειακό υλικό από το 1998. Κάποτε, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσιάστηκε ως οδηγός test drive για το περιοδικό «Motornews» δοκιμάζοντας ένα Audi A3 turbo μαζί με τον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα. Μη ρωτήσεις πώς του φάνηκε, τα λόγια είναι περιττά όταν έχουμε τέτοια ντοκουμέντα. 

Βασίλης Λεβέντης 

Ήταν 1984 όταν ο Βασίλης Λεβέντης μιλούσε στην πλατεία Συντάγματος ως εκπρόσωπος του κόμματος «Ελεύθεροι», εν όψει Ευρωεκλογών.

Εκείνη τη χρονιά, απέσπασε ποσοστό 0,15%, κάτι που ίσως τον έκανε να αναλογιστεί μήπως έπρεπε να συνεχίσει την καριέρα του στο τραγούδι. Άλλωστε, είχε ήδη χτίσει το κοινό του από το 1972 που κυκλοφόρησε το βινύλιό του με τα «Παιδιά του Πειραιά». 

Δες ΕΔΩ πώς ήταν διάσημοι Έλληνες όταν πήγαν φαντάροι.