Taylor Swift: Kανένας δεν της αντιστέκεται! Ούτε ο Mick Jagger

Και αυτός στη σκηνή της #1989Tour τραγουδώντας ντουέτο το "αξεπέραστο"Satisfaction (video).
Taylor Swift: Kανένας δεν της αντιστέκεται! Ούτε ο Mick Jagger



Οι Rolling Stones είναι μια μπάντα - θρύλος στην ιστορία της μουσικής. Ο δε frontman του συγκροτήματος, Mick Jagger, είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ από τη rock σκηνή.

Ότι θα τον βλέπαμε on stage με την κατά τα άλλα γλυκύτατη Taylor Swift, η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Η 25χρονη τραγουδίστρια βέβαια, φαίνεται ότι θα γίνει (αν δεν είναι ήδη) το φαινόμενο της εποχής της, ίσως όχι τόσο για τη μουσική που παράγει αλλά για το εξωπραγματικό εκτόπισμά της στο κόσμο.

Το κοινό της αυξάνεται συνεχώς, ακολουθώντας την πιστά σε όλες τις live εμφανίσεις της, οι οποίες είναι πάντα sold out. Η ίδια το μόνο που έχει να κάνει επί σκηνής είναι να τους κρατάει σε εγρήγορση. Κι αυτό, με το τελευταίο της tour το έχει καταφέρει πολύ καλά, αφού από τη σκηνή της έχουν παρελάσει σπουδαία πρόσωπα της μουσικής και όχι μόνο. Χαρακτηριστικά θυμίζουμε ότι ακριβώς μια μέρα πριν, ανέβηκε ο Steven Tyler, ενώ πριν τον Jagger, η Τaylor τραγούδησε το ίδιο βράδυ στο Nashville, το κομμάτι Bleeding Love της Leona Lewis. Με τη Leona Lewis.

Kαι κάπως έτσι φθάνουμε να απορούμε αν τελικά η μόλις 25 ετών Taylor "ξεκλέβει" από τους μουσικούς μύθους που φιλοξενεί, ή το αντίθετο...

(πάντως ο Mick παραμένει αγέραστος παρά τα 72 του χρόνια)

Νωρίτερα με τη Leona

Και τώρα ώρα για τεστ: Ποιο τραγούδι της Taylor Swift σου αρέσει να σου πω τι σημαίνει για εσένα. Δες περισσότερα εδώ.