Ποιο τραγούδι της Taylor Swift σου αρέσει να σου πω τι λέει για εσένα

Shake it off ή Speak now; Δύσκολη απόφαση!
Ποιο τραγούδι της Taylor Swift σου αρέσει να σου πω τι λέει για εσένα



Η Taylor Swift είναι από τις πιο ταπεινές, ταλαντούχες, όμορφες και γλυκούλες της μουσικής βιομηχανίας. Είναι αδύνατο να μην έχεις ακούσει ένα τραγούδι της και να μην έχεις χαμογελάσει αυθόρμητα...διότι η Taylor καταλαβαίνει ακριβώς τα προβλήματα που έχει ένα κορίτσι στα 20ς! 
Αν είσαι φαν της σίγουρα θα σου είναι δύσκολο να επιλέξεις κάποιο τραγούδι της. Το φαντάζομαι γιατί όλα είναι ένα και ένα. Ωστόσο όμως η παρακάτω λίστα θα σε βοηθήσει να διαλέξεις ένα και έπειτα να δεις τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου ή σε τι φάση είσαι αυτή τη περίοδο!
Κάνε το test έχει πλάκα!

1. Shake it off
"Dance like no one's watching" , είναι η περίπτωσή σου! Χορεύεις ασταμάτητα και δεν σε νοιάζει ποιος σε κοιτάει. Κάνεις ότι φιγούρα της Taylor θυμηθείς από το video clip και δεν σε πειράζει αν την κάνεις σωστά. 

2. 22
Aν είσαι 22 χρονών τότε αγαπάς αυτό το τραγούδι γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια που έχεις αυτή την ηλικία. Μέχρι να γίνεις 23 θα ακούς non stop αυτό το κομμάτι! Αν ήσουν μικρότερη, τότε αυτό το κομμάτι θα σε έκανε να θέλεις να γίνεις 22. Είναι ένας ύμνος γι΄αυτή την ηλικία και εσύ την χαίρεσαι όπως πρέπει!

3. Speak now
Ο τύπος που είσαι κολλημένη βγαίνει με άλλο κορίτσι, της οποίας το όνομα θα έπρεπε να βρίσκεται δίπλα σε οποιοδήποτε καταραμένη λέξη υπάρχει σε ένα λεξικό.
Ακούς αυτό το κομμάτι γιατί νιώθεις ότι η Taylor σε καταλαβαίνει και είναι σαν να έχει εμπνευστεί από την ιστορία σου και μετά να έγραψε το τραγούδι. Τόσο σε αγγίζει! Είσαι πονεμένη!

4. Love story
Αναζητάς τον έρωτα και θέλεις κάποιον να σου φερθεί σαν πριγκίπισσα. Όχι δεν θέλεις να κλειστείς σε έναν πύργο και να μην έχεις την ελευθερία σου αλλά περιμένεις έναν άντρα να έρθει και να σε βγάλει από τη μίζερη ζωή σου. Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς!

5. Tim Mcgraw
Αν αγαπάς αυτό το τραγούδι τότε είσαι μεγάλος φαν, όπως και η Taylor άλλωστε, του Tim Mcgraw. Επίσης είσαι και μεγάλη φαν της Taylor γιατί δεν γνωρίζουν όλοι αυτό το κομμάτι!  

Έχεις ακούσει την Taylor Swift να τραγουδάει το θρυλικό Smelly Cat παρέα με την Lisa Kudrow; Απολαυστικό θέαμα!