Bono : Αφιέρωσε το In The Name Of Love στον Aylan Kurdi

Έδειξε την στήριξη του μέσα από τους στίχους του ο Ιρλανδός star.
Bono : Αφιέρωσε το In The Name Of Love στον Aylan Kurdi



Ο κόσμος θρηνεί ακόμη την τραγωδία στις τουρκικές θάλασσες, όπου έχασε την ζωή του ο 3χρονος Σύρος, Aylan Kurdi και ο 5χρονος αδερφός του, Galip, και ο Bono των U2 άλλαξε τους στίχους του In The Name of Love στην σκηνή για να τιμήσει την μνήμη τους.

Στην συναυλία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου) στο Τορίνο, ο Ιρλανδός πρόσθεσε στο τραγούδι τους στίχους «One Boy washed up on an empty beach», δηλαδή «ένα αγόρι ξεβράστηκε σε μια άδεια παραλία».

Η εικόνα του μικρού Aylan στην παραλία έγινε σύμβολο στον αγώνα για την βοήθεια των προσφύγων που φεύγουν μαζικά από την Συρία, ενώ στα video walls της Pala Alpitour προβλήθηκε η φωτογραφία.

«Υπάρχει πολύς πόνος στον κόσμο, αλλά μεγάλη χαρά εδώ. Σας ευχαριστούμε. Κοιτάζοντας τα νέα και την προσφυγική κρίση που υπάρχει, ξέρω πως πρέπει να δουλέψουμε όλοι για να βρεθεί λύση. Όπως είχε πει και ο Nelson Mandela ‘Είναι αδύνατο μέχρι να συμβεί’», φώναξε από το μικρόφωνο ο Ιρλανδός, ο οποίος είναι από τους stars που έχουν πρωτοστατήσει για την καταπολέμηση της φτώχιας στην Αφρική.

Ο Bono εκείνη την στιγμή ρώτησε το κοινό: «Τι θέλετε; Μια Ευρώπη που κλείνει την καρδιά της και τα σύνορα της στον οίκτο; Ή μια Ευρώπη με ανοιχτή την καρδιά της;».

Ο 55χρονος Ιρλανδός έστειλε το δικό του μήνυμα. Θα τον ακολουθήσουν και άλλοι stars;

H ερμηνεία του In The Name Of Love στην μνήμη των αδερφών Kurdi...

Tα άτυχα αδερφάκια, Aylan και Galip...

Διάβασε ΕΔΩ την άγνωστη ιστορία των αδερφών Kurdi