Kanye West : Θέλει την Taylor Swift μαζί του στην Προεδρία των ΗΠΑ!

Ξεκίνησε τα πολιτικά παιχνίδια ο 38χρονος superstar της rap…
Kanye West : Θέλει την Taylor Swift μαζί του στην Προεδρία των ΗΠΑ!



Το 2009 ο Kanye West έκανε… ντου πάνω στην σκηνή των VMA’s επειδή δεν συμφωνούσε με την βράβευση της Taylor Swift. Σήμερα, έξι χρόνια μετά, έχουν γίνει κολλητοί φίλοι. Τόσο κολλητοί που ο Kanye West της έχει ζητήσει να είναι μαζί του στην Προεδρία των ΗΠΑ!

Ο 38χρονος rapper ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως θα είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο το 2020 και ήδη αναζητά το team του για να καταφέρει να φτάσει στο οβάλ γραφείο. Ποια ιδανικότερη από την μεγαλύτερη star του πλανήτη;

Ο Kanye της έστειλε ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια προσπαθώντας να ρίξει τις αντιστάσεις της. Και μάλλον κάτι κατάφερε σε πρώτη φάση, καθώς η Swift πόσταρε στο Instagram: «O Κanye μου έστειλε την πιο cool ανθοδέσμη! KanTay2020!».

Το τελευταίο δεν αποκλείεται να το δούμε και σαν προεκλογικό σύνθημα του West και της Swift, με τον Kanye να δείχνει τελικά πως είχε πλάνο όταν ανακοίνωνε πως θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ…

Kanye και Taylor σε ένα ψηφοδέλτιο; Μάλλον μόνο από το δίδυμο… Selena Gomez και Justin Bieber μπορούν να χάσουν τον Λευκό Οίκο!

Nα και τα λουλούδια-δόλωμα του Κanye...

Πρόεδρος και... αντιπρόεδρος;