Ben Affleck : Αποπλάνησε την νταντά στο ντους!

Έρχονται πιπεράτες αποκαλύψεις…
Ben Affleck : Αποπλάνησε την νταντά στο ντους!



Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner μετά από 10 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν και η αιτία ήταν η… νταντά του ζευγαριού, Christine Ouzounian. Η οποία έχει πάρει την μεγάλη απόφαση: Να αποκαλύψει όσα έζησε με τον 43χρονο star!

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η Ouzounian έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση που της έχει γίνει από γνωστό Μέσο, κάτι που… έτρεμαν τόσο ο Affleck, όσο και η Garner καθώς θα κάνει τεράστιο κακό στην δημόσια εικόνα τους, ενώ θα επηρεαστούν αρνητικά και τα τρία παιδιά τους.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται είναι ιδιαίτερα πιπεράτες, ειδικά αν κρίνουμε από όσα δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Ouzounian: «Δεν έχασαν χρόνο για να έρθουν κοντά. Ειδικά στο ντους που έκαναν μαζί μετά την πρώτη γνωριμία τους»!

Μάλιστα ο δεσμός τους συνεχίστηκε για πολύ καιρό, ωστόσο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος η Οuzounian δεν το έβαλε κάτω: «Του στέλνει διαρκώς μηνύματα. Τουλάχιστον 20 φορές την ημέρα».

Τι θα συμβεί θα το μάθουμε σύντομα, ωστόσο μάλλον στην έπαυλη του Affleck και της Garner συνέβαιναν πάρα πολλά από όσα βλέπουμε στις ταινίες!

Το πρώην, πλέον ζευγάρι, Affleck-Garner...

H Christine Ouzounian...

Δες ΕΔΩ γιατί οι διάσημοι απατούν τις γυναίκες τους με τις νταντάδες!