Gisele : Αποφασισμένη για διαζύγιο – Δεν ανησυχεί ο Tom Brady!

Το έχει πάρει απόφαση το 35χρονο supermodel που θέλει να χωρίσει και… αμέσως αν γίνεται!
Gisele : Αποφασισμένη για διαζύγιο – Δεν ανησυχεί ο Tom Brady!



Φαίνεται πως το γυαλί δεν ράγισε αλλά… θρυμματίστηκε ανάμεσα στην Gisele και τον σύζυγο της, Tom Brady, καθώς νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Βραζιλιάνα καλλονή έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με δικηγόρους για να πάρει διαζύγιο!

Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, η Gisele έχει φτάσει στα όρια της και θέλει να τελειώσει ο γάμος της με τον superstar του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) μετά από έξι χρόνια, καθώς οι διαρκείς τσακωμοί την έχουν οδηγήσει στο τέλμα.

Από την πλευρά του ο Brady δεν δίνει σημασία στις κινήσεις της συζύγου του (!) και απλά αντιμετωπίζει όλα αυτά σαν μια απλή κρίση στον γάμο τους, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του; «Ο Tom τα βλέπει αυτά σαν απλά καπρίτσια. Κάνει υπομονή. Όλα είναι πολύ έντονα τώρα, αλλά όντως μπορεί να είναι το τέλος του γάμου τους».

Τι οδήγησε όμως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood μετά από έξι χρόνια και δυο παιδιά στο διαζύγιο; Το σκάνδαλο Deflegate, το μεγαλύτερο στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, στο οποίο ενεπλάκη ο Tom με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές αποκλεισμό και το γόητρο του να θίγεται. Τι έκανε όμως ο Brady; Ξεφούσκωσε τις μπάλες (!) της ομάδας του για να είναι πιο «βαριές» και έτσι να τις χειρίζεται ευκολότερα!

Έτσι ξέσπαγε διαρκώς πάνω στην Gisele, κάτι που η Βραζιλιάνα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και αποφάσισε να τελειώσει τον γάμο τους.

Θα πέσει η αυλαία μετά από έξι χρόνια για την Gisele και τον Tom; Έτσι φαίνεται… 

Διάβασε ΕΔΩ πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο της Gisele και του Tom