Gisele: Φήμες χωρισμού με τον Τom Brady!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους στον γάμο του!
Gisele: Φήμες χωρισμού με τον Τom Brady!



Η Gisele και o star του αμερικανικού football, Tom Brady, ζουν την τέλεια ζωή. Νέοι, όμορφοι, πλούσιοι, με δυο παιδιά. Τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όμως καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πάρει διαζύγιο!

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η 35χρονη καλλονή και ο σύζυγος της πλέον τσακώνονται διαρκώς με τελευταίο και μεγαλύτερο τον καυγά στα γενέθλια του Brady πριν λίγες ημέρες. Όπως αναφέρει μάλιστα άνθρωπος από το περιβάλλον της Gisele, τα μηνύματα λατρείας προς τον σύζυγο της στα social media δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα προπέτασμα καπνού!

«Στα γενέθλια του Tom (3 Aυγούστου) τα πράγματα χειροτέρεψαν. Τσακώθηκαν πάρα πολύ και άρχισαν να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον. Έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα. Ποτέ η κατάσταση δεν ήταν χειρότερη. Η Gisele σκέφτεται να πάει με τα παιδιά στην Βραζιλία για να σκεφτεί το μέλλον του γάμου τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή του ΟΚ.

Η Gisele και ο Tom Brady παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 6χρονο Benjamin και την 3χρονη Vivian.

Tι θα σημαίνει όμως ένα διαζύγιο για το ζευγάρι; Ένας «χρυσός» πόλεμος, καθώς θα πρέπει να χωρίσουν την περιουσία τους, η οποία ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια δολάρια!

Ποιος το περίμενε πραγματικά;

Δες ΕΔΩ την Gisele μετά τις πλαστικές (;) που υποβλήθηκε στο Παρίσι