Kim Kardashian: Θα αφαιρέσει την μήτρα της!

Αμέσως μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της θα μπει στο χειρουργείο η 34χρονη τηλεπερσόνα…
Kim Kardashian: Θα αφαιρέσει την μήτρα της!



Η Kim Kardashian βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο δεύτερο παιδί της (αγοράκι), αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα στις πρώτες εβδομάδες. Για τον λόγο αυτό, αμέσως μετά την γέννηση του γιου της θα αφαιρέσει την μήτρα της!

Η Kim πάσχει από ανωμαλία πρόσφυσης του πλακούντα, έχοντας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην μήτρα της. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην μπορεί να μείνει εύκολα έγκυος ενώ μελλοντικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μιλώντας στο C Magazine (με αφορμή τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του), η Kardashian αποκάλυψε πως μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της θα αφαιρέσει την μήτρα της, κάτι που την τρομάζει: «Αν ο πλακούντας μου μεγαλώσει λίγο ακόμα τότε θα μου αφαιρέσουν την μήτρα. Κάτι που με τρομάζει πραγματικά. Ακόμη δεν ξέρουμε. Το βλέπουμε κάθε μέρα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Kim, είχε προχωρήσει σε μερικές μικροεπεμβάσεις μετά την γέννηση της κόρης της, North, ώστε να διορθώσει το πρόβλημα, το οποίο όμως επανήλθε.

Η δυσπλασία αυτή ήταν άλλωστε και ο κύριος λόγος που η Kim δεν μπορούσε να μείνει εύκολα έγκυος, καταφεύγοντας με τον Kanye ακόμη και στην λύση της εξωσωματικής για να καταφέρουν να κάνουν ένα δεύτερο παιδάκι.

Δες ΕΔΩ τι συνέβη με το video της πρότασης γάμου του Kanye West στην Kim Kardashian