Κeeping up with the Κymie: Τι συνέβη τελικά με το video από την πρόταση γάμου της Kim;

Έχει suspence η υπόθεση!
Κeeping up with the Κymie: Τι συνέβη τελικά με το video από την πρόταση γάμου της Kim;



Έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από τότε που ο Kanye West έκανε πρόταση γάμου στην Κim. Από τότε μέχρι σήμερα έγιναν πολλά...παντρεύτηκαν, απέκτησαν τη North και τώρα περιμένουν και το δεύτερο παιδάκι τους.


Ωστόσο όμως  το διάσημο ζευγάρι, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα βρίσκεται ακόμα σε αντιπαράθεση με τον ιδρυτή του YouTube, Chad Hurley. Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Hurley,προκειμένου να παρευρεθεί στο γεγονός (υπερπαραγωγή πρόταση γάμου), είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό, έτσι ώστε να μην διαρρεύσει τίποτα πουθενά. Ωστόσο όμως ο Hurley, κατέγραψε μυστικά σε video, την τρυφερή αυτή στιγμή του ζευγαριού και έπειτα το ανέβασε στη νέα πλατφόρμα MixBit.  Και έτσι κατέληξαν να τρέχουν στα δικαστήρια.

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να μηνύσει τον Harley γιατί διέρρευσε μια τόσο προσωπική στιγμή τους χωρίς την έγκρισή τους. 

Το TMZ υποστηρίζει πως ο Hurley, που άφησε το YouTube για να δημιουργήσει το MixBit, συμφώνησε (εν τέλει) να πληρώσει 440.000 δολάρια τους Kimye, για τη μυστική καταγραφή της υπερπαραγωγής πρότασης γάμου! 


Το gossip site αναφέρει πως ο Hurley πρέπει να καταβάλλει τα χρήματα στο ζεύγος μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δες γιατι η Kim Kardashian θέλει να αναλάβει την αρχηγία της οικογένειας!