Kim Kardashian: Θέλει να αναλάβει την αρχηγία της οικογένειας

Sorry Kris Jenner! Μάλλον απέκτησες ανταγωνισμό…
Kim Kardashian: Θέλει να αναλάβει την αρχηγία της οικογένειας



Η οικογένεια των Kardashians έχει χτίσει την δική της αυτοκρατορία στο Hollywood. Ιθύνων νους φυσικά η… momager, Kris Jenner. Όμως μάλλον η «αρχηγία» της έχει αρχίσει να κουράζει, καθώς η Kim Kardashian είναι έτοιμη να αναλάβει!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, η Kim έχει ζητήσει από την μητέρα της να κάνει στην… άκρη και να αποσυρθεί ώστε να αναλάβει εκείνη την διαχείριση της εικόνας της «βασιλικής» οικογένειας των reality. Μια εικόνας που έφτιαξε η Kris και έχει αποφέρει περιουσία μεγαλύτερη από 180 εκατομμύρια δολάρια.

«Η Kim ζήτησε από την Kris να αποσυρθεί. Το όνειρο της ήταν πάντα η αρχηγία της οικογένειας», δήλωσε φίλος της Kim ενώ πίσω από την απόφαση της για… ανταρσία (κυριολεκτικά) δεν κρύβεται κανένας άλλο από τον σύζυγο της, Kanye West!

Η Kim θεωρεί πως μαζί με τον 38χρονο rapper μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την αυτοκρατορία της οικογένειας ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση της να αποχωρήσει από το reality να είναι μέτρο πίεσης προς την Kris.

Το αίμα νερό δεν γίνεται όπως λέει και η παροιμία, αλλά με τόσα εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι μάλλον οι Kardashians θα το… προσπαθήσουν!

Sorry Kris!