Britney Spears τι έπαθες και αρνείσαι ακόμα και την ύπαρξή του πρώην σου;

Δήλωσε επί σκηνής ότι είναι ένα χρόνο μόνη της (ενώ έχει χωρίσει μόλις λίγους μήνες).
Britney Spears τι έπαθες και αρνείσαι ακόμα και την ύπαρξή του πρώην σου;



Δεν πάει πολύς καιρός από τον Ιούνιο, οπότε η Britney Spears έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της, Charlie Ebersol, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τώρα, η pop star ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά με μια παράξενη εξομολόγηση επί σκηνής.

"Το να είμαι μόνη μου εδώ και ένα χρόνο, ήταν πολύ, πολύ, πολύ σημαντικό. Και πια νιώθω ότι όλοι οι άντρες θα έπρεπε να πιπιλίσουν το δάχτυλό μου". Αυτές τις χιουμοριστικές αλλά όλο νόημα σπόντες "πέταξε" προς πάσα κατεύθυνση λίγο πριν παρουσιάσει στο κοινό της το "Freak Show".

Στη συνέχεια αντί να ανεβάσει έναν άντρα από το κοινό στη σκηνή (όπως συνηθίζει), ανέβασε μια κοπέλα, λέγοντας "Νομίζω ότι πρέπει να σηκώσω ένα κορίτσι σήμερα! Σωστά;".

Αν και ο χωρισμός της ήταν ξαφνικός και επίπονος, η τραγουδίστρια φαίνεται αρκετά ανανεωμένη κάνοντας ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της (αρχής γενομένης από το σβήσιμο των κοινών τους φωτογραφιών στο Instagram).

Το ήξερες ότι η Britney Spears και ο Colin Farrell είχαν σχέση; 8 celebrity ζευγάρια που αγνοούσες! Δες εδώ περισσότερα.