Το ήξερες ότι η Britney Spears και ο Colin Farrell είχαν σχέση; 8 celebrity ζευγάρια που αγνοούσες!

Φυσικά καιδεν στέριωσαν, αφού δεν ταίριαζαν καθόλου!
Το ήξερες ότι η Britney Spears και ο Colin Farrell είχαν σχέση; 8 celebrity ζευγάρια που αγνοούσες!



Κάποια ζευγάρια απλά ταιριάζουν απόλυτα όπως είναι το ζεύγος Brangelina (sorry Jennifer, αλλά ξέρω ότι είσαι cool τώρα πια), η Fergie και ο Josh Duhamel και o Adam Levine με τo supermodel Behati Prinsloo. 

Στο Hollywood όμως όλα είναι απρόβλεπτα. Υπήρχαν κάποια ζευγάρια που δεν το φανταζόσουν ότι τα είχαν. Είτε γιατί μια τέτοια πληροφορία σου είχε ξεφύγει είτε γιατί η σχέση που διατήρησαν δεν κράτησε πολύ και δεν είχες δώσει βάση.

Είναι τα ζευγάρια όπου αν δεν υπήρχαν βάσιμες φήμες απλά δεν θα το πίστευες ότι τα είχαν. 
Έχουμε και φωτογραφίες για να το πιστέψεις!

1. Taylor Swift και Taylor Lautner
Η σχέση τους αναπτύχθηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Valentine's Day". Ήταν η σχέση που απασχόλησε τους πάντες! Όμως δυστυχώς δεν ήταν meant to be!

2. Kim Kardashian και Nick Lachey
Είναι δύσκολο πια να φανταστείς την Kim χωρίς τον Kanye, αλλά πριν το ράπερ είχε και άλλες σχέσεις (όχι μόνο τον Ray J, τον Reggie Bush και τον Kris Humphries). Η Kim τον χρησιμοποίησε για να αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη! 

3. Britney Spears και Colin Farrell
Η pop star είχε σχέση με τον Colin Farrell! Εκτός από τον Justin Timberlake και άλλους τέτοιου τύπου καλά παιδιά, η Britney διατηρούσε δεσμό και με το "κακό" παιδί του Hollywood Colin!

4. Channing Tatum και Amanda Bynes
Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "She's the Man" και από τότε τα έφταιξαν. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί εύκολα διότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Πάντως ο Channing την ακολουθεί στο Τwitter! Κρατάνε φιλική σχέση οι δυο πρώην; 

5. Leonardo DiCaprio και Blake Lively
Αν και οι σχέσεις του Leonardo μοιάζουν σαν να βγήκαν από τον κατάλογο της Victoria Secret, κάποια περίοδο της ζωής του έκανε μια εξαίρεση και τα έφτιαξε με την Blake Lively, μια ταπεινή και απλή ηθοποιό!Το ζευγάρι αυτό δεν κατάφερε να στεριώσει και έτσι η Blake τα έφτιαξε(και έπειτα παντρεύτηκε τον Ryan Reynolds) ενώ ο Leonardo ξαναέγινε playboy και στράφηκε πάλι προς την supermodel formula!

6. Ryan Gosling και Sandra Bullock
Το θυμάσαι αυτό το ζευγαράκι ή δεν το ήξερες καν; Συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Murder by Numbers" και από τότε έμειναν για ένα χρόνο μαζί. Είχαν 16 χρόνια διαφορά, κάτι που δεν ενόχλησε κανέναν από τους δυο! Μετά από αρκετές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί το ζευγάρι χώρισε. Παρόλ' αυτά ο Ryan έχει ανακηρύξει την Sandra ως την καλύτερη σχέση που είχε ever, μαζί με την Rachel McAdams φυσικά!

7. Jamie Dornan και Keira Knightley
Αυτή η σχέση κράτησε περίπου 5 χρόνια (χρόνος ρεκόρ για τα celebrity δεδομένα)! Όταν ήταν μαζί ο Mr. Grey ήταν ένα άγνωστο μοντέλο ενώ η  Keira  μια movie star! Κατά τα άλλα ήταν ένα πολύ ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι. Οι paparazzi τους κυνηγούσαν, κάτι που προετοίμασε τον Jamie να είναι πιο cool με την προβολή που γνώρισε αργότερα με την ταινία "Fifty Shades of Grey".

8. Tom Cruise και Sofia Vergara
Γνωρίζαμε πως μετά τον χωρισμό του από την Nicole Kidman ο Τοm έβγαινε με την Penelope Cruz. Όμως τελικά ο Tom αποδείχτηκε μεγάλος ζεν πρεμιέ , αφού έκανε ένα σωρό σχέσεις πριν ξαναπαντρευτεί! Φήμες έλεγαν ότι ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν η Jennifer Garner, η Scarlett Johansson και η Sofia Vergara! Ατακτούλης ο Tom!

Σχέσεις για δημόσιες σχέσεις! Τα fake ζευγάρια του Hollywood