Khloe Kardashian: Είναι έγκυος από τον James Harden;

Σε ησυχία δεν βρίσκεται η βασιλική οικογένεια των reality…
Khloe Kardashian: Είναι έγκυος από τον James Harden;



H Khloe Kardashian έχει όνειρο να αποκτήσει ένα παιδί εδώ και αρκετό καιρό. Μάλλον η επιθυμία της θα πραγματοποιηθεί άμεσα καθώς δημοσίευμα την θέλει έγκυο από τον μπασκετμπολίστα και star του NBA, James Harden.

Όπως αναφέρει το CelebrityDirtyLaundry, η 31χρονη Khloe είναι έγκυος εδώ και ενάμιση μήνα από τον 25χρονο μπασκετμπολίστα των Houston Rockets και η οικογένεια των Kardashians περιμένει να περάσει λίγος καιρός ώστε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό η Khloe προσπαθεί να επισπεύσει την διαδικασία του διαζυγίου της με τον Lamar Odom (επίσης μπασκετμπολίστας) ώστε να προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο με τον Harden.

Το δημοσίευμα τονίζει πως αυτός είναι και ο λόγος που ο Odom της την… έπεσε έξω από το γυμναστήριο της, βρίζοντας την καθώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της και απλά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Δεν έχει περάσει άλλωστε λίγος καιρός από ένα άλλο δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε και εκείνο πως η Khloe είναι έγκυος ωστόσο δεν είχε αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πατέρα. Το μάθαμε λοιπόν και αυτό…

Ορίστε ο πατέρας...