Christine Ouzounian: Η νταντά - ερωμένη του Affleck αγόρασε Lexus

Η πέτρα του σκανδάλου δείχνει στο Instagram το νέο της απόκτημα.
Christine Ouzounian: Η νταντά - ερωμένη του Affleck αγόρασε Lexus



Χωρίς αμφιβολία, η Christine Ouzounian έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Ποια είναι αυτή; Η απολυμένη νταντά της οικογένειας Affleck που όλοι πιστεύουν ότι είναι η ερωμένη του 42χρονου σταρ και ο λόγος που το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.  

Η 28χρονη απολύθηκε λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο του χωρισμού, ενώ μερικές μέρες μετά, οι παπαράτσι τη φωτογράφισαν να επισκέπτεται τον Ben Affleck, δηλαδή τον πρώην εργοδότη της, να του προσφέρει ένα δώρο και να γελάνε πονηρά. 

Και πλέον, το μόνο σίγουρο είναι ότι η νταντά δεν έχει ανάγκη το ταμείο ανεργίας. Το κορίτσι ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία δείχνει το νέο της απόκτημα, ένα Lexus IS,  η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 43.000 δολάρια. «Χαλαρώστε και γνωρίστε την καινούργια μου Lexi» έγραψε η Ouzounian και πρόσθεσε ένα χαμογελαστό emoticon. 

Όπως, αναφέρει επίσης δημοσίευμα του ET η Ouzounian μένει ακόμα στο πολυτελές ξενοδοχείο Bel- Air, όπου τα δωμάτια κοστίζουν γύρω στα 1.000 δολάρια για κάθε διανυκτέρευση. Για φαγητό, spa και διαμονή έχει ξοδέχει περίπου 10.000 δολάρια. 

Φαίνεται ότι έχει συνηθίσει να κάνει ακριβή ζωή, αν αναλογιστείς πως όταν δούλευε με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner, ταξίδευε μαζί τους στις Μπαχάμες και έμενε σε ένα υπερπολυτελές resort. H Ouzounian, μάλιστα, είχε συνοδέψει τον Affleck όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για μία βραδιά πόκερ για φιλανθρωπικό σκοπό. Ναι καλά κατάλαβες, χωρίς τα παιδιά. 

Δες ΕΔΩ γιατί οι άντρες παθαίνουν αμόκ με τις νταντάδες των παιδιών τους.