Η Ρέιτσελ δεν κάλεσε τον Τζόι και τον Τσάντλερ στο γάμο της

Ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι.
Η Ρέιτσελ δεν κάλεσε τον Τζόι και τον Τσάντλερ στο γάμο της



Παραδέξου το. Απογοητεύτηκες και εσύ το ίδιο με εμένα όταν έμαθες ότι η Jennifer Aniston δεν κάλεσε τους συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια» Matt LeBlanc και Matthew Perry στο γάμο της με τον Justin Theroux. Γιατί η Ρέιτσελ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στον Τζόι και στον Τσάντλερ. (Αν και εδώ που το λέμε το έκανε όταν παντρεύτηκε τον Ρος στο Λας Βέγκας). 

Εν πάση περιπτώσει, στο μυαλό μας θα είναι πάντα «Φιλαράκια» και ας μην είναι τόσο δεμένοι στην πραγματική τους ζωή. 

Αναρωτιέσαι αν ένιωσαν άσχημα που δεν τους κάλεσε η Jennifer Aniston στο γάμο της; Δημοσίευμα του αμερικανικού «People» δίνει την απάντηση. «Νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Αισθάνομαι ότι είναι χαρούμενη. Και το μόνο που με νοιάζει είναι η Jen να είναι χαρούμενη. Αν με ήθελε δίπλα της θα ήμουν εκεί» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.  

Παρόλα αυτά, ο 48χρονος ηθοποιός είπε ότι δεν απογοητεύτηκε που δεν έλαβε πρόσκληση παρόλο που αυτό σήμαινε ότι θα έχανε την πιο σημαντική μέρα της ζωής της για δεύτερη φορά. 

«Το έχασα όταν παντρεύτηκε τον Brad Pitt. Δούλευα στην Αυστρία. Με πήρε και μου είπε ‘‘στα αλήθεια δεν θα έρθεις στο γάμο μου’’»; Και της είπα ότι δεν μπορούσαν να αλλάξουν το πρόγραμμα. Ήταν μία ταινία με μικρό budget στην Αυστρία που ενδεχομένως δεν έχεις ακούσει ποτέ. Κανονικά έπρεπε να είχα φύγει αλλά συμβαίνουν αυτά. Τι να κάνουμε...» είπε χαρακτηριστικά. 

Παρόλα αυτά η Courteney Cox και η Lisa Kudrow ήταν ανάμεσα στους 70 στενούς φίλους και τους συγγενείς που προσκλήθηκαν στο γάμο. Ωστόσο, ο LeBlanc είπε ότι το cast της σειράς θα είναι πάντα η δικιά του ιδιαίτερη οικογένεια. 

«Η Jen είναι σαν τη μικρή μου αδερφή, ενώ η Courteney και η Lisa σαν τις μεγάλες.Ο Matthew ο μικρός αδερφός μου και ο David ο μεγάλος». 

Όσο για τον Perry, ευχήθηκε στο ζευγάρι να είναι καλά και χάρηκε με το γάμο- έκπληξη. «Ήταν έκπληξη και για μένα επίσης. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και χαίρομαι πολύ γι’ αυτούς». Όταν τον ρώτησαν αν στεναχωρήθηκε που έχασε το γάμο εκείνος απάντησε. «Δεν ήμουν προσκεκλημένος. Οπότε τι μπορώ να κάνω;». 

Δες ΕΔΩ όσα μας έμαθαν τα Φιλαράκια για τις σχέσεις.