Jennifer Aniston: Όλα όσα έγιναν στον γάμο της με τον Justin Theroux

Τα πάντα είχε η τελετή! Μέχρι και τον Jimmy Kimmel σε ρόλο ιερέα…
Jennifer Aniston: Όλα όσα έγιναν στον γάμο της με τον Justin Theroux



Η Jennifer Aniston εδώ και λίγες είναι κυρία Justin Theroux και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Howard Stern, έκανε τις αποκαλύψεις για όσα έγιναν στην τελετή!

Ο Stern στο «αέρα» της εκπομπής του, μοιράστηκε με τους ακροατές του το πώς έζησε τον γάμο της Aniston με τον Theroux, δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες για το μυστήριο, το οποίο τελέστηκε από τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel!

«Δεν μας άφησαν να έχουμε τα κινητά μας! Τα παραδώσαμε πριν ξεκινήσει ο γάμος!», δήλωσε αρχικά ο Stern και πρόσθεσε «Ήθελα μια φωτογραφία μαζί τους. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι γελούσαν μαζί μου».

Οι αποκαλύψεις για τον γάμο όμως συνεχίστηκαν: «Οι καρέκλες που είχαν διαλέξει ήταν τόσο μικρές. Είμαι κοντά στα 2 μέτρα ύψος, δεν είμαι παιδάκι!».

Όσο για τον… αιδεσιμότατο, Jimmy Kimmel: «Ο Jimmy ήταν ο ιερέας. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν πίστευα πως θα τα καταφέρει γιατί ήταν πραγματικά λυπημένος για το λιοντάρι που σκοτώθηκε στην Αφρική».

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» φυσικά αρκετοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων η Ellen DeGeneres, η Whitney Cummings (κωμικός) και ο Orlando Bloom. Με τον τελευταίο (σύμφωνα με τον Stern) να… κυνηγάει την Cummings για να βγουν για ένα ποτό!

Μα γάμος χωρίς κινητά;

Ορίστε και η Cummings, που ξετρέλανε τον Orlando

Kαι ο... ιερέας της τελετής, Jimmy Kimmel

Διάβασε ΕΔΩ όσα δεν ήξερες για την σχέση Aniston-Theroux