Jennifer Aniston – Justin Theroux: Τι ξέρεις για το ρομάντζο τους;

Τα παιδιά παντρεύτηκαν κρυφά και το γιορτάζουμε με μερικές ρομαντικές ατάκες τους.
Jennifer Aniston – Justin Theroux: Τι ξέρεις για το ρομάντζο τους;



Είναι γεγονός. Τα παιδιά παντρεύτηκαν κρυφά και μπορεί να μας το έκρυψαν λέγοντας ότι πρόκειται για πάρτι γενεθλίων αλλά τους συγχωρούμε. Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι πλέον ανδρόγυνο και για να το γιορτάσουμε αποφασίσαμε να τους θυμίσουμε τις πιο ρομαντικές τους ατάκες. 

Οι πρώτες εντυπώσεις:

«Τον έβρισκα πολύ γλυκό γιατί ήταν πάντα πολύ καλός. Αλλά θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πως έχει μια σκοτεινή πλευρά. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να είναι serial killer αλλά τελικά είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο» είχε πει για την πρώτη γνωριμία τους που έγινε για την ταινία «Wanderlust» του 2012. Jennifer κράτα και μία πισινή...

Οι πλάκες του Justin: 

«Συνεχώς κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες για να με τρομάξει. Τρομάζω όλη την ώρα. Αυτό το αστείο δεν παλιώνει ποτέ» είχε πει στην Ellen De Generes για τον παιχνιδιάρη σύζυγό της. 

Η επική τους αγάπη:

Ποιο πρόσωπο λες να ήθελε ο Justin Theroux να πάρει μαζί του μετά την αποκάλυψη; Εννοείται την Jennifer αν και ένα κινητό θα ήταν επίσης χρήσιμο. Από την άλλη, η Jennifer δεν χάνει ευκαιρία να καμαρώνει για τον άντρα της. «Είναι τόσο χαριτωμένος, ευγενής, παιδί-χρυσάφι. Είναι απίστευτο. Είναι τόσο όμορφος. Αυτά τα μάτια του με τρελαίνουν κάθε μέρα που τα βλέπω. Είναι πάντα εκεί για μένα». Όσο για τα ταλέντα του; «Δεν είναι μόνο καταπληκτικός ηθοποιός, αλλά ένας από τους καλύτερους συγγραφείς κωμωδίας. Με γοητεύει το γεγονός ότι είναι καλός σε τόσα πολλά πράγματα, χωρίς ωστόσο να έχει εγωισμό. Είναι ο πιο ταπεινός και τίμιος άνθρωπος του κόσμου» έχει δηλώσει η Jennifer κάνοντας μας να θέλουμε να τον παντρευτούμε. 

Δες ΕΔΩ τις 15 φορές που η Rachel Green ήταν bitch.