O Justin Bieber ξαναγδύθηκε! Οι λόγοι που τον βρίσκουμε σέξι

Καλοκαιριάζει!
O Justin Bieber ξαναγδύθηκε! Οι λόγοι που τον βρίσκουμε σέξι



Το καλοκαίρι πλησιάζει όπως και η εποχή που οι celebrities αρχίζουν να πετάνε τα ρούχα τους. Έτσι και ο Justin Bieber, μόλις γδύθηκε στο Instagram του χωρίς να περάσει απαρατήρητος. 

Γι' αυτό, λοιπόν, σήμερα αποφασίσαμε να αναλύσουμε όλους τους λόγους που ο 22χρονος pop star είναι σέξι. 

Είναι πάμπλουτος. Για την ακρίβεια, έχει μία περιουσία ύψους 215.000.000 δολαρίων. Δες, παρεμπιπτόντως ΕΔΩ και το τελευταίο του παλάτι στο Beverly Hills και φαντάσου την ύπαρξή σου εκεί μέσα. 

Έχει αξιόλογα οπίσθια. Μπορεί να σου έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχουν και καλύτερα, όμως αν βρισκόσουν στο λιμάνι και έβλεπες αυτό το θέαμα, είναι σίγουρο ότι θα στεκόσουν και λίγο παραπάνω για να χαζέψεις «δήθεν» το ηλιοβασίλεμα. 

Να μην πούμε για το υπόλοιπο σώμα. Δεν χρειάζεται ανάλυση. 

Δίνει σημασία στις φαν του. Τον έχουμε δει άπειρες φορές να φωτογραφίζεται με τις νεαρές Biliebers οπότε δεν θα ήταν δύσκολο να του πιάσουμε κουβέντα στο δρόμο με δεδομένο ότι είμαστε άνω των 30. 

Είναι καλός συνοδηγός. Όταν τον είδαμε στο παρακάτω βίντεο συνειδητοποιήσαμε ότι τελικά αυτό το αγόρι έχει κάτι σέξι. Ή εμείς έχουμε να κάνουμε σεξ πολύ καιρό
 

Κατά βάθος,  είναι καλό παιδί. Η έκπληξή του σε ένα πιτσιρικά που έχει σύνδρομο Down μας έκανε να σκεφτούμε ότι ίσως τελικά έχει ευαισθησίες. Δες την ΕΔΩ. Άσε που παλιά ήταν πάμφτωχος όπως εμείς οι Ελληνίδες και μπορεί να καταλάβει τον πόνο μας. 

Δες ΕΔΩ γιατί η πρώην του Justin Bieber Selena Gomez είναι εξίσου σέξι.