Χρόνια Πολλά Selena Gomez! Οι εξομολογήσεις ενός άντρα σε αποθεώνουν

Έφτασες κιόλας τα 23 βρε birthday girl;
Χρόνια Πολλά Selena Gomez! Οι εξομολογήσεις ενός άντρα σε αποθεώνουν



H Selena Gomez γίνεται σήμερα 23 ετών και εμείς θυμόμαστε πως το πανέμορφο κορίτσι του Disney Channel έφτασε να γίνει η πριγκίπισσα της pop και μια από τις πιο sexy παρουσίες της showbiz.

Αν το όνομα Gomez σας μπερδεύει, καλά σας… κάνει! Η Selena (Σελίνα προφέρεται) έχει μεξικανική καταγωγή και ιταλική. Κάπως έτσι συνδυάζει την μεσογειακή ομορφιά με την λατινική. Στις 22 Ιουλίου του 1992 (ναι, μοιάζουν μακρινά αυτά τα χρόνια) ήρθε στον κόσμο η Selena.

Καλή μαθήτρια δεν ήταν. Το εξομολογήθηκε και η ίδια τονίζοντας πως δεν θα έπαιρνε απολυτήριο Λυκείου αν δεν έκανε κατ’οίκον μαθήματα. Αιτία; Προφανώς τα γυρίσματα που είχε από μικρό παιδί για την τηλεόραση.

Βλέπετε η Selena από τα 7 της ξεχώριζε. Ο φακός ήταν ερωτευμένος μαζί της και εκείνη με τον φακό. Κάπως έτσι την είδαμε (είδανε στις ΗΠΑ) στην παιδική σειρά «Barney and his friends» και λίγο αργότερα την εντόπισαν οι άνθρωποι της Disney.

Εκεί την είδαμε (αυτή την φορά και εμείς) στο Hanna Montana. Nαι αν σας θυμίζει το όνομα κάτι είναι επειδή ήταν το σήριαλ που καθιέρωσε την Miley Cyrus σαν superstar. Η Selena κατάφερε να στρέψει την προσοχή πάνω της δίπλα στην απόλυτη πρωταγωνίστρια. Το 2007 όμως η Selena απέδειξε πως θα γίνει superstar. Η σειρά «Οι Μάγοι του Γουέβερλυ» την καθιέρωσε ως την επόμενη «ναι καλά μαντέψατε», Miley Cyrus.

Από εκεί και πέρα η τηλεόραση έγινε πολύ μικρή για την Selena. Το τραγούδι περίμενε πως και πως την κοπέλα με το πανέμορφο πρόσωπο και την αγγελική φωνή. Γιατί έχει πολύ όμορφη φωνή και ας έχει haters. Όπως λέει άλλωστε και η κολλητή της, Taylor Swift «Hatters gonna hate, hate,hate…».

Ένα αστέρι γεννιέται…

Αφού το πήρε απόφαση να γίνει τραγουδίστρια δεν θα την σταματούσε τίποτα. Παράλληλα γνώρισε για πρώτη της φορά την πίεση των media. Αιτία; Το ειδύλλιο της με τον Taylor Lautner ή Jakob από το Twilight. Τα media άσκησαν τόση μεγάλη πίεση στο νεαρό ζευγάρι που η Selena δεν άντεξε. Κρατήστε το αυτό, θα μας χρειαστεί παρακάτω…

Το group της Selena Gomez and the Scene ήταν απλά το «άρμα» για να δουν οι δισκογραφικές εταιρείες αν η 17χρονη, τότε, Gomez θα άντεχε. Μέσα σε μια διετία το group είχε πουλήσει 3,4 εκατομμύρια δίσκους. Και εκεί ξεκινάει η solo καριέρα της.

ΟΚ, δεν θα γίνει Madonna. Ούτε καν Lady Gaga. Αλλά η φωνή της είναι μαγική. Με πωλήσεις κοντά στο 1 εκατομμύριο και έναν πυρήνα (νεαρών) fans η Selena ευελπιστεί σε ένα καλύτερο μέλλον. Το οποίο ίσως να είχε έρθει αν δεν υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή της: O Justin Bieber.

Έρωτας ή πόλεμος;

Πάμε πάλι πίσω στο 2011. Όταν η Selena άρχισε να εξελίσσεται στην πριγκίπισσα της pop. Όμορφη, με λατινικές ρίζες και καλή φωνή. Αυτό που αγαπούν οι Αμερικανοί. Μια ηρωίδα από την κοινωνική τάξη με ταλέντο. Στο πάρτι του Vanity Fair γνωρίζει τον επίσης ανερχόμενο Καναδό star, Justin Bieber. Ο έρωτας τους; Κεραυνοβόλος…

Η επιθυμία των tabloids είχε γίνει πραγματικότητα. Δυo teen stars ζευγάρι. Η ιστορία του Πρίγκιπας και της Σταχτοπούτας ήταν μπροστά τους. Μόνο που τα δυο παιδιά (γιατί παιδιά ήταν), ερωτεύτηκαν πραγματικά. Ξέρουμε άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες (17 ο Justin και 19 η Selena) πως ερωτευόμαστε…

«Νομίζαμε πως ήμασταν μόνοι μας εναντίον όλων», δήλωσε πρόσφατα η Selena. Οι χωρισμοί τους ξεκίνησαν το 2012. Ο πληθυντικός δεν είναι τυχαίος. Λίγο αργότερα τα βρήκαν ξανά. Χώρισαν το 2013. Τα βρήκαν ξανά. Για να μην τα… πολυγράφουμε, χώρισαν μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη (όπου έπεσε η αυλαία) περί τις 30 φορές.

Ο ατίθασος χαρακτήρας του Justin σε συνδυασμό με την πίεση των media οδήγησαν την νεαρή Selena. To 2014 oδηγήθηκε σε κλινική αντί-στρες και αποτοξίνωσης. Όχι, δεν είχε πρόβλημα ούτε με αλκοόλ, ούτε με ναρκωτικά. Απλά το κορίτσι που ήταν στα media από μικρό δεν άντεξε.

«Κατάλαβα πως χρειάζομαι βοήθεια, όταν έπιασα τον εαυτό μου να γυρίζει μέσα στο σπίτι με ένα μαχαίρι στο χέρι επειδή φοβόταν», δήλωσε τον Μάιο του 2014 η Gomez.

Σήμερα; Ο Bieber συνεχίζει την ζωή του και η Gomez την δική της; Όχι, δεν σταμάτησαν να αγαπιούνται. Αίσθηση είναι πως στο μέλλον θα είναι μαζί ξανά. Μέχρι τότε είναι στην αγκαλιά του Dj Zedd. Στο πλάι της έχει την ισχυρότερη γυναίκα στην showbiz, την Taylor Swift, που είναι μέντορας και κολλητή της.

Όσο για το sexiness; Από κορίτσι της διπλανής πόρτας μετατρέπεται αμέσως σε μια πανέμορφη γυναίκα, ικανή να σαγηνεύσει με την ομορφιά της. Από παιδί γίνεται μια star.

Χρόνια Πολλά Selena!   

Δες ΕΔΩ την Selena Gomez γυμνή στο νέο της clip

Δες ΕΔΩ την Selena topless στην sexy φωτογράφιση της