Selena Gomez: Τopless σε μια super sexy φωτογράφιση

H 22χρονη Selena μοιάζει πραγματικά με μικρό κοριτσάκι...
Selena Gomez: Τopless σε μια super sexy φωτογράφιση



Η Selena Gomez παρουσιάζεται πιο sexy από ποτέ για το νέο τεύχος του V magazine. Φορώντας ένα super κοντό τζιν σορτσάκι φωτογραφίζεται εντελώς topless κρατώντας το στήθος της, ενώ σε άλλες πάλι πόζες φοράει ένα hot μπουστάκι με jean jacket αλλά και ένα καπέλο που παραπέμπει σε άλλη εποχή. 

Όμως, το ύφος της 22χρονης τραγουδίστριας είναι πραγματικά εντυπωσιακό καθώς παρά το sexyness της φωτογράφισης, η Selena μοιάζει με... μικρό κοριτσάκι. Το concept θυμίζει κάτι από Lolita ενώ η ίδια παρόλο που δεν είναι και ό,τι πιο hot υπάρχει στο Hollywood (για να πούμε και την αλήθεια) έχει πλασάρει καλά το εαυτό της με αποτέλεσμα να "παίζει" παντού!

Πάντως, μετά από δεκάδες (!) χωρισμούς και επανασυνδέσεις με τον Justin Bieber, φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Anton Zaslavski ή... Zedd (όπως είναι γνωστός) ως DJ της techno μουσικής. Η ίδια πάντως αποκαλύπτει στην συνέντευξη που έδωσε για το διάσημο περιοδικό πως από την τελευταία της σχέση (χωρίς να επιβεβαιώνει ότι ήταν ο Bieber) έδωσε αλλά και πήρε πολλά!

Μια μικρή γεύση...