Αυτοί είναι οι πιο σέξι κανακάρηδες των Ελλήνων celebrity

Ωραίος ο γιος του Χαϊκάλη αλλά...
Αυτοί είναι οι πιο σέξι κανακάρηδες των Ελλήνων celebrity



Και εκεί που συζητούσαμε με τα κορίτσια του FollowMe για τα μπαράκια του Νέου Ηρακλείου, να που βρήκαμε ένα κίνητρο για να ανακαλύψουμε το nightlife της περιοχής τα καλοκαιρινά βράδια του Αυγούστου.

Αφορμή στάθηκε ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη, ο 25χρονος Γιώργος που από χθες φιγουράρει σε όλα τα site, μιας και τα «Παραπολιτικά» αποκάλυψαν ότι δουλεύει σαν μπάρμαν σε μαγαζί του Νέου Ηρακλείου. Ο Γιώργος -που μαμά έχει την πρώτη σύζυγο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων- σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι «έξω καρδια», έχει χιούμορ και είναι κοινωνικός. 

Επειδή όμως δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, εμείς σταθήκαμε στην εξωτερική του εμφάνιση και συμφωνήσαμε στο γεγονός ότι είναι πολύ ωραίο αγόρι. Αλλά δεν είναι ο μόνος. 

Με αφορμή τον Γιώργο Χαϊκάλη θυμηθήκαμε τα πιο σέξι βλαστάρια των διάσημων Ελλήνων. Ιδού τα top αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας. 

Κωνσταντίνος Μουσούλης (ο κανακάρης της Αγγελικής Νικολούλη)

Δεν νομίζω να ετοιμάζεσαι να εξαφανίσεις την αδερφή σου για να τον γνωρίσεις; Τζάμπα κόπος. Γιατί ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη μένει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως σκηνοθέτης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. 

Γιώργος Αρνιακός (ο κανακάρης του Τάσου Αρνιακού)

Πρωταθλητής κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας είναι ο γιος του διάσημου μετερεωλόγου Τάσου Αρνιακού. Ο Γιώργος είναι μόλις 22 ετών και είναι επίσης κούκλος. Voila. 

Φοίβος Παπαδάκης (ο κανακάρης του Γιώργου Παπαδάκη)

Στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοείδα τον Φοίβο, γιο του Γιώργου Παπαδάκη. Μου έκανε εντύπωση το πυκνό του μαλλί και το εκφραστικό του βλέμμα.

Μάνος Θεοφίλου (ο κανακάρης της Χαρούλας Αλεξίου) 

Για το τέλος σου κρατήσαμε τον καλύτερο. Ο υιοθετημένος γιος της Χαρούλας Αλεξίου και του Αχιλλέα Θεοφίλου λέγεται Μάνος και ασχολείται με το management συγκροτημάτων. Σήμερα είναι 32 χρονών και παραμένει σέξι. 

Δες ΕΔΩ όσα δεν πρέπει να πεις στην κόρη σου.