Η Νicole Κidman 10 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Τοm μιλάει για όλα

Ο Jason Gay, reporter της Vogue, ξεκαθάρισε ότι η Νicole από την αρχή είπε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τίποτα για την Σαϊεντολογία.
Η Νicole Κidman 10 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Τοm μιλάει για όλα



Η Nicole Kidman σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, μίλησε για τον άντρα της, Keith Urban, για τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, αλλά και για τα τέσσερα παιδιά της.

"Όταν ήμουν με τον Τοm, δεν θυμάμαι να υπήρχαν paparazzi έξω από το σπίτι μας. Όχι όπως τώρα τουλάχιστον". Η Nicole ζει πλέον στο Tennessee με τον Keith και τα 2 τους παιδιά και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

"Μακάρι να τον είχα γνωρίσει χρόνια νωρίτερα και να είχα κάνει μαζί του περισσότερα παιδιά. Αλλά δεν έγινε αυτό. Εννοώ ότι αν μπορούσα να έχω έστω και δύο παιδάκια ακόμα με τον Keith, θα ήταν η απόλυτη ευτυχία. Και όταν τα λέω αυτά και στον ίδιο, πάντα μου απαντάει "Το απαιτητικό μυαλό είναι αυτό Nicole. Κλείσε το τώρα".

Η 48χρονη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μητρότητα.

"Είμαι μητέρα δυο υιοθετημένων παιδιών του Connor και της Isabella και των βιολογικών μου Faith και Sunday Rose. Έχω βιώσει όλους τους τρόπους που μια γυναίκα μπορεί να γίνει μάνα. Έχω υιοθετήσει, έχω γεννήσει φυσιολογικά και έχω αποκτήσει παιδί με και με παρένθετη μητέρα. Μιλάω ανοιχτά για αυτό".

Ωστόσο οι φήμες όλα αυτά τα χρόνια δίνουν και παίρνουν, για τη σχέση που έχει με τα δύο της παιδιά με τον Tom Cruise, καθώς δεν τους βλέπουμε σχεδόν ποτέ μαζί. "Είναι γενναιόδωρα, ευγενικά και εργατικά. Κι αυτά τα στοιχεία χαίρομαι πολύ που τα βλέπω στα παιδιά μου".

Ο Jason Gay, reporter της Vogue, ξεκαθάρισε βέβαια ότι η Νicole από την αρχή είπε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τίποτα για την Σαϊεντολογία ή το ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί γύρω από αυτή στο ΗΒΟ, με τίτλο "Going Clear".

Άλλωστε η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της το 2012, στο The Hollywood Reporter είχε πει "Έχω αποφασίσει να μη μιλάω ανοιχτά για τη Σαϊεντολογία. Έχω δύο παιδιά που είναι Σαϊεντολόγοι και οφείλω να σεβαστώ τα πιστεύω τους".

Διάβασε εδώ περισσότερα για την θρησκευτική οργάνωση.

Δες εδώ την Νicole και τον Keith να εκφράζουν την αγάπη τους on camera, στην επέτειό τους.