Tom Cruise: Ετοιμάζει το…CNN της Σαϊεντολογίας για να κατακτήσει τα media!

…μετά το Hollywood και στη συνέχεια όλον τον πλανήτη!
Tom Cruise: Ετοιμάζει το…CNN της Σαϊεντολογίας για να κατακτήσει τα media!



Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό δίκτυο, χαρακτηρίζοντας το εφάμιλλο του CNN, σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο Hollywood.

Στον απόηχο της φημολογίας ότι ο Tom Cruise θα εγκαταλείψει τη Σαϊεντολογία που εν τέλει διαψεύστηκε πανηγυρικά, αποκαλύφθηκε ότι μάλλον ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για το επόμενο μεγάλο του χτύπημα.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη συνεργασία του Cruise με τα υψηλά ιστάμενα άτομα της Σαϊεντολογίας. Το σχέδιο τους είναι να κατατροπώσουν πρώτα τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μετά τα τηλεοπτικά και συνδρομητικά δίκτυα με τη δημιουργία της εταιρείας παραγωγής Scientology Media Productions στην Sunset Boulevard στην καρδιά του Hollywood.

Το νέο στούντιο θα χρησιμοποιείται ακόμα για να γυρίζονται ταινίες προπαγανδιστικού περιεχομένου ώστε να στρατολογήσουν περισσότερους πιστούς, ενώ ο ίδιος ο Cruise αναμένεται ότι εκεί θα γυρίζει τις επόμενες μεγάλες εμπορικές του επιτυχίες.

Τα αφεντικά της αίρεσης έχουν ακόμα μια χρήση στο μυαλό τους για τα χολυγουντιανά τους στούντιο. Εκτός ότι θέλουν να κατατροπώσουν μεγάλες φίρμες όπως η Paramount, θα χρησιμεύσουν ως δόλωμα για να βρουν και να περάσουν από οντισιόν την νέα κοπέλα του ηθοποιού.

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει αρνηθεί επανειλημμένως τους ισχυρισμούς ότι ο Tom Cruise πέρασε από κάστινγκ ορδές ανερχόμενων ηθοποιών όπως οι Scarlett Johansson, Jessica Alba, Lindsay Lohan και Kate Bosworth για να γίνουν σύζυγοί του, πριν καταλήξει στην Katie Holmes.

Το εντυπωσιακό συγκρότημα, που αποκάλυψε για πρώτη φορά η Daily Mail, χτίζεται από νεοσύλλεκτους της οργάνωσης, που πληρώνονται μόνο μερικά δολάρια την ημέρα, σύμφωνα με πρώην μέλη της.

Σύμφωνα με την Οργάνωση, το κινηματογραφικό συγκρότημα κολοσσιαίων διαστάσεων στο Los Angeles θα μπορέσει να φτάσει σε κάθε σπίτι στον πλανήτη γη, ενώ απομένουν μόνο μερικοί μήνες για την ολοκλήρωση του.

Το πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας και βοηθός του ηγέτη τους David Miscavige, Sinar Parman, δήλωσε «Το CNN καλύπτει όλα τα θέματα και τους πάντες. Αυτή πρόκειται να είναι η δική τους εκδοχή του μεγάλου καναλιού CNN, αλλά ποιος θα κάτσει να δει αυτό το πράγμα;».

Προηγουμένως, η βάση της Scientology TV και τα στούντιο ήταν στα κεντρικά της Gold Base στο Hemet, 60 μίλια μακριά από το Los Angeles στη μέση της ερήμου. Το νέο κέντρο 'Scientology Media Productions' απέχει μόνο 12 μίλια από τη βίλα του Cruise στο Δυτικό Hollywood και πρόκειται να είναι μεγαλύτερο ακόμα κι από αυτά της Universal και της Paramount.

Η οργάνωση απέκτησε τα στούντιο αυτά, από ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που ήταν εκεί από το 1970. Στην επίσημη σελίδα της Σαϊεντολογίας στο Facebook, υπάρχουν εικόνες από διάφορες αίθουσες στούντιο και ειδήσεων.

Στο site τους αναφέρουν «Το παγκόσμιο τηλεοπτικό κέντρο, που θα αναγεννήσει τις επικοινωνίες της Εκκλησίας σε κάθε φάσμα του τύπου –έντυπου, ηλεκτρονικού και τηλεοπτικού- είναι ένα αριστούργημα που θα βοηθήσει το μήνυμα της Σαϊεντολογίας να φτάσει σε όλες τις άκρες του πλανήτη. Ο παγκόσμιος πληθυσμός των 7 δις ανθρώπων αυξάνεται καθημερινά με ρυθμούς άνω 250.000 ατόμων. Με 3.000 ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε με κάθε άτομο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, η τεχνολογική μας δύναμη θα φτάσει σε πρωτοφανείς τάξεις μεγέθους που δεν θα έχουν προηγούμενο.  Η εταιρεία παραγωγής της Σαϊεντολογίας είναι η εμφατική απάντηση στο πιο κρίσιμο ερώτημα του πώς θα μπορέσουμε στην πραγματικότητα να εκτοξευτούμε στην επόμενη διάσταση. Όταν αυτή η νέα εγκατάσταση ανοίξει, θα είμαστε σε θέση να φθάσουμε σχεδόν σε κάθε άτομο πάνω στη Γη».

Ο ειδικός στη Σαϊεντολογία και πολέμιος της, Tony Ortega, που διατηρεί site και φόρουμ αντίθετα προς τα πιστεύω της οργάνωσης, προσθέτει «Έλεγαν και στο παρελθόν να κάνουν ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας για να δείχνουν τα χαζά τους βίντεο όλη την ώρα. Θα προσπαθήσουν να κάνουν τηλεοπτικές εκπομπές που να είναι νόμιμες, μιλώντας για καθημερινά θέματα μέσα από την οπτική τους. Οι ειδήσεις της Σαϊεντολογίας θα ήταν ξεκαρδιστικές, αλλά ποιος θα τις έβλεπε;».

Ενώ, στη συνέχεια ο συνεργάτης του, Parman, συνεχίζει «Με τι θα γέμιζαν τον τηλεοπτικό αέρα; Ίσως με guest του ηγέτη τους David Miscavige σε εκπομπές. Αλλά από εκεί και μετά; Θα βαριόσουνα στα πρώτα δέκα λεπτά. Θα μπορούσαν να κάνουν τουρ στις φανταχτερές εγκαταστάσεις, όπως το National Geographic. Αλλά όχι 24/7, ίσως δύο ώρες. Είναι γελοίο».

Ωστόσο, όσο γελοίο κι αν φαίνεται στα μάτια όσων αντιμάχονται τη Σαϊεντολογία, δίνεται στον Cruise (με περιουσία 450 εκατομμυρίων δολαρίων) και στην οργάνωση (με κεφάλαια της τάξεως των 8 δις δολαρίων) η ευκαιρία να γίνουν ρυθμιστές του Hollywood, κινώντας και πάλι τα νήματα όπως τότε που ασκούσαν πιέσεις σε μεγαλοστελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας για να κάνουν ότι ήθελαν σε ταινίες όπως στις War of the Worlds, Days of Thunder και Battlefield Earth.

Κατά το παρελθόν ο Cruise είχε χρησιμοποιήσει εγκαταστάσεις της οργάνωσης για τις ταινίες του, ενώ επίσης εκεί ο πρώην συνεργάτης του, Marc Headley, που ήταν παραγωγός τότε, είχε παρακολουθήσει ντουζίνες τρίλεπτων και τετράλεπτων βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων από τις οντισιόν των μελλοντικών συζύγων του Cruise.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Ortega για την οργάνωση που εκδόθηκε πρόσφατα, The Unbreakable Miss Lovely, υποστηρίζει ότι θέλουν περισσότερα από τα να κινούν τα νήματα στις ταινίες του ηθοποιού και να του διαλέγουν νύφες.  «Απώτερος σκοπός τους είναι να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες. Να μπορούν να χρησιμοποιούν διάσημους, σκηνοθέτες, ταινίες, ακόμα και τραγούδια ως μέσα για να αυξήσουν τους πιστούς τους, και κατά συνέπεια τα κέρδη τους, μέχρι να συγκεντρώσουν στα χέρια τους την απόλυτη εξουσία».

Πολλοί χαρακτηρίζουν τη Σαϊεντολογία ως θρησκεία(;), άλλοι ως μια επικίνδυνη αίρεση, και κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως μια σατανική παγκόσμια συνωμοσία. Το μυστήριο που την καλύπτει με την ασάφεια και τις αμφισβητούμενες τακτικές της, προκαλεί και θα συνεχίσει να προκαλεί το ενδιαφέρον των απανταχού συνωμοσιολόγων και μη. Όμως, τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, και με το ενδεχόμενο αυτή η καλοστημένη απάτη να πάρει τα ηνία του Hollywood να βρίσκεται όλο και πιο κοντά, μεγάλες εταιρείες κι οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων αναμένεται να δώσουν-ή να προλάβουν να δώσουν- τη δική τους απάντηση πριν βρεθούμε σε μια παγκόσμια εικονική δικτατορία με προεξάρχοντα τον Cruise. Τραγικό!

Δες στο παρακάτω βίντεο μερικά από τα πιο τρελά facts για τη Σαϊεντολογία: