Mario Testino: Στη Μύκονο για φωτογράφιση!

Ο Περουβιανός θρύλος της φωτογραφίας επέλεξε την χώρα μας για το νέο του project!
Mario Testino: Στη Μύκονο για φωτογράφιση!



O Μario Testino έχει γράψει τον δικό του μύθο μέσα από τις φωτογραφίσεις του. Και αυτή την φορά ο Περουβιανός φωτογράφος αποφάσισε για το νέο του project να επιλέξει τη Μύκονο!

Εδώ και 2 24ώρα ο Testino βρίσκεται στο «Νησί των Ανέμων» φωτογραφίζοντας κάθε γωνία του με τον δικό του μοναδικό τρόπο για το project που έχει αναλάβει για την Vogue. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν οι Έλληνες celebrities να μην ποστάρουν μια φωτογραφία με τον άνθρωπο που έκανε την Kate Moss και την Gisele supermodels! Μάλιστα έχει μαζί του και όλο το επιτελείο του, για ένα concept που ανυπομονούμε να δούμε.

Mάλιστα η Δούκισσα Νομικού μόλις τον συνάντησε «ανέβασε» και την φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Best Of The Best».

Όσο για το πρόγραμμα του 60χρονου φωτογράφου; Η Άνω Μερά έχει «κλέψει» την καρδιά του, όπως και τα Ματογιάννια με την Ψαρρού, ενώ προσπαθεί να συνδυάσει δουλειά και διακοπές. Πράγμα δύσκολο για έναν άνθρωπο σαν τον Mario Testino, ο οποίος είναι τελειομανής!

Έχουμε πραγματικά ανάγκη τέτοιες διαφημίσεις για την χώρα μας από τέτοιους ανθρώπους! Ευχαριστούμε Μario…

Kαι αν δεν γνωρίζεις πολλά για τον Mario Testino και το έργο του κάνε κλικ ΕΔΩ