Madonna: Έβαλε σκουλαρίκι στη μύτη!

Προσπαθεί να αντιγράψει την 18χρονη κόρη της, με την λεπτομέρεια πως είναι 56!
Madonna: Έβαλε σκουλαρίκι στη μύτη!



Η Madonna είναι star που της αρέσει να προκαλεί. Έτσι την μάθαμε, έτσι την αγαπήσαμε. Σήμερα, στα 56 της, αρνείται πεισματικά να δεχτεί την ηλικία της. Σε τέτοιο βαθμό που έχει αρχίσει να γίνεται γραφική…

Τελευταίο «κατόρθωμα» της Madonna, είναι ο χαλκάς στη μύτη (!) λίγες μέρες μετά το προκλητικό videoclip του νέου της τραγουδιού «Bitch I’m Madonna». Και αν αναρωτιέστε που είναι το μεμπτό στην κίνηση της βασίλισσας της pop διαβάστε παρακάτω…

Τον τελευταίο καιρό η Madonna προσπαθεί να αντιγράψει την 18χρονη κόρη της Lourdes! Φοράει τα ίδια ρούχα, βάφει τα μαλλιά της όπως η Lourdes και φυσικά φόρεσε και εκείνη σκουλαρίκι στη μύτη ακριβώς όπως (ναι, καλά μαντέψατε) η κόρη της!

Η Madonna πόσταρε την φωτογραφία στο Instagram όπου οι fans της δεν την υποδέχτηκαν και τόσο καλά, τονίζοντας της πως είναι πλέον στα 56 και πως το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιεί τον εαυτό της.

Πάντως η Madonna δεν δείχνει να «καίγεται» ιδιαίτερα για όσα ακούγονται (καλά κάνει μεταξύ μας) για την ηλικία της, τονίζοντας πριν λίγο καιρό στο ET Online: «Ζω σαν μια γυναίκα της ηλικίας μου. Έτσι είμαι και αυτό θέλω να είμαι. Μπορώ να κάνω ότι θέλω. Απλά αφήστε με ήσυχη».

Καλά τα λες βρε Madonna αλλά μήπως και εσύ το έχεις παρακάνει;

Ορίστε και το σκουλαρίκι της Madonna...

Kαι εκείνο της Lourdes...

Διάβασε ΕΔΩ πως η Madonna έφτασε στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας και έγινε η νούμερο 1 star του πλανήτη

Tags: