Deborra-Lee Furness: Δεν του επιτρέπω να δουλέψει με την Αngelina Jolie!

Η Deborra-Lee Furness το παραδέχεται δημοσίως.
Deborra-Lee Furness: Δεν του επιτρέπω να δουλέψει με την Αngelina Jolie!



Το ζεύγος Deborra-Lee Furness και Hugh Jackman βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Today Show. Οι ερωτήσεις για τη σχέση τους και το μυστικό της, ήταν φυσικά αναπόφευκτες και η 59χρονη ηθοποιός απάντησε ειλικρινά και με αρκετό χιούμορ στην ερώτηση της Lisa Wilkinson.

"Πως; Έχω πει στον manager του ότι απαγορεύεται να δουλέψει με την Angelina Jolie". Η Deb μοιάζει αρκετά καλή για να υπονόησε κάτι για το ποιόν της Angelina (μιας και όταν συνεργάστηκε με τον Brad, εκείνος ήταν παντρεμένος με την Aniston, την οποία και εγκατέλειψε λίγο καιρό μετά), αφού λογικά αναφερόταν απλώς στην ομορφιά της.

Ο Hugh από την άλλη πλευρά, μιλώντας πιο "σοβαρά" από την σύζυγό του, είπε ότι η Deborra έχει βάλει ένα κανόνα στη σχέση τους, τον οποίο δεν παραβλέπει ποτέ, κανείς από τους δύο. "Ποτέ ο ένας μακριά από τον άλλο, για περισσότερο από δυο εβδομάδες". Εκτός αυτού, πρόσθεσε, ότι στην αρχή τής έλεγε πάντα "ναι" σε όλα. 

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί 19 ολόκληρα χρόνια και έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 14χρονο Oscar και την Ava, 9 ετών.

Μα τι αξιοζήλευτοι!

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους.Ποιους;  Τα fake ζευγάρια του Hollywood.